NieuwNieuws

Glamorama

Paris Hilton gaat trouwen

Maakt het nieuws op haar verjaardag bekend

DJ, socialite en natuurfilmactrice Paris Hilton stapt in het huwelijksbootje. Ze is afgelopen zaterdag ten huwelijk gevraagd door haar vriend Carter Reum. Het stel was al meer dan een jaar aan het daten en afgelopen weekend besloot Carter de stap te wagen en ging hij op een knie voor de bekende erfgename. 

"Mijn liefde en ik zijn samen sinds onze eerste date, en voor mijn verjaardag regelde hij een speciale reis naar een tropisch paradijs", vertelt Paris enthousiast over het aanzoek. "Terwijl we langs het strand naar het avondeten liepen, leidde Carter ons naar een cabana versierd met bloemen en zakte op één knie." 

Paris twijfelde geen moment over de vraag die Reum haar stelde. "Ik zei ja, ja voor altijd. Er is niemand met wie ik liever de rest van mijn leven zou doorbrengen." Uiteraard liet het stel deze belangrijke gelegenheid niet ongemerkt voorbij gaan. Fotografen legden het intieme moment vast en Paris deelt iedere seconden van deze stap op haar eigen website.

Jarig

Paris Hilton maakte het nieuws vandaag, op haar verjaardag, bekend. De societyster bereikt vandaag de respectabele leeftijd van veertig jaar en viert dat dus in het tropische paradijs waar haar aanstaande man haar mee naar toe heeft genomen. Het is alweer zeventien jaar geleden dat haar seksvideo uitkwam, waarna ze niet meer was weg te denken uit de showbizzwereld. Tegenwoordig is Paris minder vaak op televisie te bewonderen, maar is ze vooral actief als zakenvrouw. Vorig jaar kwam nog wel de documentaire This Is Paris, waarin ze vertelt over haar leven en een boekje opendeed over het misbruik in de kostschool waar ze een tijdje zat. 

Weer drie punten aftrek voor ADO Den Haag

Sport

Club gaat weer in beroep

Lees verder

President Poetin in zelfisolatie

Buitenland

Verschillende coronabesmettingen in zijn omgeving

Lees verder

Studentencorps verliest beurzen na gewelddadige ontgroeningen

Binnenland

Straf voor uit de hand gelopen ontgroeningen

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Tot tien maanden cel voor datadiefstal GGD

Lees verder

'Je wordt bedankt, Bin Laden': 'De missiemachine bleef draaien'

Lees verder

Hamilton is trots op stewards na straf voor Verstappen

Lees verder

Nieuwe arrestatie in verband met de vergisontvoering

Lees verder

Lingo-legende François Boulangé overleden

Lees verder

Kanye West ontvolgt Kim Kardashian op Instagram

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Naked Attraction-advertenties moeten van Londense bus

Lees verder

Luipaard bijt fotomodel in haar gezicht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: