NieuwNieuws

Glamorama

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Heel veel makkelijke wegkijkers

Het is weer zover, het is weekend! Je hebt opnieuw de week overleefd en dat mag worden gevierd. Op je eigen bank welteverstaan, want Hugo is nog steeds niet razendsnel met prikken. Knal de slechte maar stiekem toch wel lekkere remakes van jaren 90-hitjes op vol volume en bouw lekker een feestje op je thuiskantoor. 

En als je eenzame/digitale vrijmibo is afgelopen en je met een bak ik-heb-net-iets-teveel-gedronken-voer op de bank zit, kun je een serie of film aangooien. Wij hebben alvast het beste voor je uitgezocht en op een rij gezet. Fijn weekend!

Docu: Snelle: Zonder jas naar buiten

Snelle is vermoedelijk de meest knuffelbare Nederlandse muzikant van 't moment, als we 'm hadden mogen knuffelen natuurlijk. De rapper uit Deventer scoorde hitjes met Ronnie Flex, Maan, Susan & Freek en natuurlijk ook gewoon op eigen kracht. Maar wie schuilt er achter die blonde jongeman die niet meer uit de Nederlandse muziekindustrie weg te denken is?

Netflix besloot Snelle, zijn vrienden en collega's te volgen en daar is een hele mooie documentaire uitgekomen. Hij is sinds vandaag te zien op de streamingsdienst.

Happy hour: Cocktails & Tall Tales w. Melissa McCarthy en Ina Garten

Het is weekend en bij gebrek aan open kroegen moet happy hour dan maar digitaal. Actrice Melissa McCarthy en kookboekenschrijfster Ina Garten brouwen samen cocktails (en drinken die ook op) terwijl ze een digitale borrel houden. McCarthy zit met haar familie namelijk in Australië, terwijl Garten in New York is. Voor één van de twee komt happy hour dus wel heel vroeg.

Mocht je zin hebben in een kookprogramma met net even iets meer humor dan veel 24Kitchen-programma's, dan zit je hiermee helemaal goed. Je streamt Cocktails & Tall Tales w. Melissa McCarthy en Ina Garten op Discovery+. Vergeet niet de juiste ingrediënten in huis te halen zodat je jezelf tijdens happy hour ook een cocktail kunt inschenken.

Comedy: The Big Year

We kunnen ons zo voorstellen dat je na weer een week hard werken, in het ergste geval ook nog vanuit huis en met een beetje pech zit daar nog wat zorg voor je kinderen bij, zin hebt om even iets luchtigs te kijken. Gelukkig heeft Disney+ weer wat komediefilms toegevoegd. Koningen van de grappige films Steve Martin, Owen Wilson en Jack Black spelen in The Big Year.

Het concept is simpel: drie mannen bevinden zich in een crisis in hun leven. Ouder worden, is dit het, een midlifecrisis, crisis omdat je niks van je leven hebt gemaakt. Het maakt niet uit. Zoals elke goede millennial weet, is er maar één ding om crises op te lossen en dat is op reis gaan naar een onbekend land om jezelf te vinden. Dat doen de heren met een lekker makkelijke komedie tot gevolg.

Zwijmelen: My Love: Six Stories

Mocht je het vertrouwen in de liefde kwijt zijn, dan is er goed nieuws. Sommige stelletjes houden het wel honderdmiljoen jaar met elkaar uit. In een nieuwe miniserie van Netflix gaan verschillende regisseurs in hun eigen land op zoek naar stellen die al jaren samenzijn. Langere tijd hebben ze deze stellen gevolgd en dat is uitgemond in de ontzettend zoete, hartverwarmende serie My Love: Six Stories. Ultieme feelgood-tv. 

Superhelden: Batman vs. Superman: Dawn of Justice

Yes, we kunnen eindelijk weer kijken naar Superman die dromerig naar de lucht staart om te doen alsof hij besluit wat goed en wat kwaad is! De buitenaardse en onverwoestbare superheld neemt het sinds deze week op Prime op tegen niemand minder dan Batman. 

De in zwart teflon gehulde bestrijder van het kwaad in Gotham kan het in Batman vs. Superman: Dawn of Justice niet heel lekker vinden met Superman, die in de vorige film een hoop heeft gesloopt en daarbij een hoop mensen heeft vermoord. Kortom: er moet wat gebeuren. Levert weer een lekker superheldenfilmpje op. Je kijkt sinds deze week ook de Superman-film Man of Steel.

Foute sitcom: Dad Stop Embarrassing Me!

Er zijn sinds I Love Lucy zo extreem veel sitcoms gemaakt, dat de kans groot is dat je een slechte treft. Maar soms zijn die slechte vooral ontzettend lekker fout. Netflix - het is een goede MustWatch-week voor de streamingsdienst - heeft ingezet op zo'n sitcom waarin Jamie Foxx de hoofdrol speelt. Hij vertolkt in Dad Stop Embarrassing Me! de rol van een alleenstaande vader. Het leven gaat allemaal op rolletjes tot zijn eigenwijze dochter bij hem intrekt. Gevalletje 'verstand op nul' en je hebt een lekker achtergrondserietje.

Keuzestress: The Magnificent Seven of Shutter Island

Heb je zin om ouderwets voor de buis te hangen en laat je de streamingsdiensten even voor wat het is omdat je anders last hebt van keuzestress? Slecht nieuws, want qua tv-avond is het vrijdag ook gewoon keuzestressen. Je ziet vanaf half negen op RTL7 namelijk de briljante remake van The Magnificent Seven, terwijl je op Spike op exact hetzelfde tijdstip kunt zwijmelen bij Leonardo DiCaprio in Shutter Island. Met een beetje geluk heb je zo'n hippe tv waarbij je kunt terugkijken en hoef je helemaal geen keuzestress te hebben. Wij kunnen namelijk ook niet kiezen als het om advies geven gaat.

Deze hele lijst afgekeken en geen idee wat je verder nog kan kijken? Check hierrrrr alle voorgaande edities deze mustwatchrubriek.

'Vrouw PSV-speler Zahavi mishandeld bij overval'

Binnenland

Overvallers zouden zich hebben voorgedaan als pakketbezorgers

Lees verder

Eredivisiespeler verdacht van matchfixing

Sport

Politie onderzoekt de zaak

Lees verder

Elon Musk bij SNL: 'Ik ben een autist'

Glamorama

Raketbouwer onthult zijn geheim en torpedeert ook nog even een cryptomunt

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

Klaas Dijkhoff maakt transfer naar PSV

Lees verder

Jongen wilde 'mening uiten' met middelvinger voor politie

Lees verder

Raven van Dorst voortaan als non-binair door het leven

Lees verder

Romain Grosjean even terug in de Formule 1

Lees verder

José Mourinho aan de slag bij AS Roma

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Inbreker gepakt na fapje achter laptop

Lees verder

VIDEO - Varaan sloopt Thaise winkel

Lees verder

Lol! Verslaggeefster aangevallen tijdens live uitzending

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: