NieuwNieuws

Glamorama

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Genoeg te zien hier!

Een nieuw weekend betekent een nieuwe lijst steengoede of iets minder goede films en series. Om je wat keuzestress rondom het uitkiezen van films en series te besparen, heeft de redactie van NieuwNieuws alvast een kijklijst voor je samengesteld. Veel plezier!

In de bios: Copshop

Even wat machovibes en testosteron erin want de meeste releases deze week zijn zo zoetsappig dat de gaatjes in je gebit springen. Dus beginnen we even met geweld en oerkreten en stoere mannen met Copshop, die je in de bioscoop bekijkt. Oplichter Teddy laat zichzelf arresteren in de hoop dat hij zich schuil kan houden voor huurmoordenaar Bob. Maar Bob is niet voor één gat te vangen dus die laat zich in hetzelfde bureau opsluiten. Politiegroentje Valerie moet de twee mannen in bedwang zien te houden. Nou, helemaal top, toch? 

Ook in de bios (maar raden we niet aan): After We Fell

Nu het zoetsappige gedeelte: After We Fell kun je vanaf deze week ook zien in de bioscoop. Zitten we gemiddeld weer goed. Het is de derde film in de After-reeks (in 2019 verscheen After, in 2020 After We Collided). Een veel te langdradig tienerdrama, alleen de hoofdpersonages zijn nu soort van volwassen(er). Nog gelikter gefilmd, gestileerd en ge-Instagramfilterd dan Riverdale en Pretty Little Liars bij elkaar. En dan ook nog van dat non-drama dat we allemaal kennen uit deze fase van ons leven. Zal vast heel herkenbaar zijn voor de doelgroep enzo. Allemaal vrij vermoeiend wat ons betreft. Doe er je voordeel mee.

Muziek: Respect en Hitsville: The Making of Motown

Heel veel muziek in de bioscoop de komende tijd: onder andere het verhaal van Aretha Franklin wordt verteld. Na de verhalen van Elton John en Queen is nu ook de Queen of Soul aan de beurt. Niemand minder dan Jennifer Hudson vertolkt de rol en dat doet ze voortreffelijk. Kunnen we lang of kort over lullen, gewoon gaan kijken naar Aretha in je favoriete filmhuis.

Meer muziek zie je in de docu Hitsville: The Making of Motown. Deze documentaire leert je alles over de opkomst van Motown. Met Smokey Robinson, Stevie Wonder, Jamie Foxx, Dr. Dré en nog veel meer awesome artiesten. 

Nieuw: Afterlife of the Party

Er is weer een lekkere original van Netflix: Afterlife of the Party. Geen meesterwerk, bekend concept maar wel zo’n lekkere wegkijker. Partygirl Cassie belandt na een avondje stappen met haar hoofd op de toiletpot en dat wordt haar fataal. Ze komt terecht in een snoepkleurig vagevuur waar ze de kans krijgt het goed te maken met een aantal lui in haar leven waar ze niet al te aardig voor was. Perfecte film voor als je helemaal nergens over na wil denken. Zo eentje waarvan je zegt ‘ja was leuk’.

Iets minder zoetsappig maar wel een lekkere wegkijker: He’s Just Not That Into You. Vooral voor de nostalgische millennials erg fijn om weer eens te zien. Ook deze kijk je op Netflix.

Waargebeurd: The Founder

Eén van de grotere fastfoodketens ter wereld is McDonalds en ze zijn natuurlijk niet zomaar zo groot geworden. Ergens in de jaren vijftig bedachten twee broers een hele efficiënte methode om burgers te flippen en ze bouwden daar een leuk concept omheen. Een mislukte milkshakemixerverkoper zag er wel brood in en bouwde het concept uit. En werkte de broeders MacDonalds er op een toch wat onaardige manier uit. Brutale mensen hebben de halve wereld, zullen we maar zeggen. Misschien geen leuke manier van zakendoen, het levert wel een toffe film op. The Founder kijk je op Videoland.

Nieuw seizoen: Flikken Rotterdam

De Rotterdamse agenten zijn terug! De spin-off van Flikken Maastricht begint vrijdag aan het vijfde seizoen. Het is de hoofdpersonen nog steeds niet gelukt criminaliteit uit te bannen in de grote havenstad en dat is maar goed ook. Anders hadden we nu niet naar seizoen vijf kunnen kijken. De teaser belooft al een hoop goeds dus wij schakelen vrijdag sowieso om 20:40 uur naar NPO1.

Nog snel kijken

Er verdwijnen ook weer een aantal series van de streamingsdiensten. Tot en met 20 september kijk je seizoen 1 tot en met 6 van Brooklyn Nine-Nine. Is bingewaardig. Mocht je er nog niet aan begonnen zijn. Seizoen 8 wordt op het moment uitgezonden door Comedy Central.

Deze hele lijst afgekeken en geen idee wat je verder nog kan kijken? Check hierrrrr alle voorgaande edities deze mustwatchrubriek.    

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: