NieuwNieuws

Glamorama

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Genoeg te zien op je scherm

Vrijdagmiddag betekent maar één ding voor de meesten: weekend! En wat is er nou lekkerder dan crashen op de bank of in de bios met een goede film of serie? Crashen zonder keuzestress. Daarom hebben wij de beste nieuwe films en series alvast voor je op een rij gezet. Fijn weekend!

In de bios: Dune

Wat het verhaal betreft hebben we nog niet echt een oordeel geveld, qua hoe Dune is gemaakt is de film zeker een aanrader om in de bioscoop te kijken. Onze held Paul wordt geboren om een missie uit te voeren, maar de jongeman kan dat allemaal helemaal niet zo goed bevatten. Terwijl die missie toch niets minder omvat dan ‘de gehele galaxy redden’. Mooi zuur als je dat niet in je eentje kunt maar wel moet doen. Hoe dan ook: lekkere science fiction film, leuke cast en groots gemaakt. Aanrader.

Ook in de bioscoop: Queenpins

Je dacht dat ze bij TLC’s programma Extreme Couponing goed hun kortingsbonnen gebruikten? Er zijn mensen die daarom lachen. Over een paar van die mensen is de film Queenpins gemaakt. In dit waargebeurde verhaal komt één van de grootste extreme couping scemes aan het licht. Ja joh, dat kortingsbonnetjes en gierige lui nog eens een goede film konden opleveren. Waar geld en macht te halen valt, is altijd wel iemand die er misbruik van wil maken. Zijn we in het geval van deze nieuwe bioscooprelease wel weer content mee.

Feelgood: Everybody’s Talking about Jamie

Mocht je zin hebben in een feelgoodfilm, dan bedient Prime je op je wenken. Everybody’s Talking about Jamie gaat over de wat extraverte Jamie die in het Engelse plaatsje Sheffield woont. Hij heeft een droom en dat is Drag Queen worden. De looks, de performance, zingen, dansen, alles. Maar ja, dan woon je dus in een klein dorpje. Recept voor een perfecte film. Ontzettend over de top, heel veel kleur, dans, zang, glitters en echt, het is alles wat je wil en meer. Je kijkt deze ultieme feelgoodfilm nu op Prime. 

Beste reisprogramma ooit: Jack Whitehall: Travels with my father

De Britse komiek Jack Whitehall kwam er een paar jaar geleden achter dat hij als millennial een hele levensfase heeft gemist omdat hij nooit heeft gebackpackt in Azië. Dus, dacht hij, ik ga samen met pa op reis. Er ging een cameraploeg van Netflix mee en zo ontstond één van de beste reisprogramma’s ooit: Jack Whitehall: Travels with my father. Vier seizoenen en heel wat landen later, zijn vader en zoon beland bij hun laatste reis: de twee gaan hun eigen United Kingdom ontdekken. En hoe. Nog één keer op pad en het is weer net zo hard genieten als tijdens de vorige seizoenen. 

Echt gebeurd: Quiz

Videoland laat je deze week genieten van nog een waargebeurd verhaal: het verhaal van Charles Ingram die miljonair werd door mee te doen met een tv-programma. Hij won het quizprogramma  Who Wants To Be A Millionaire? en sleepte daarmee een lekkere duit in de wacht. Alleen speelde hij hartstikke vals. Kortom: voer voor een lekkere miniserie genaamd Quiz. Die kijk je nu dus bij Videoland. Bingewaardig? Jep!

Alvast in je agenda: Adem in, adem uit

Er belooft weer een spannende serie van eigen bodem aan te komen. Met in de hoofdrol Jelka van Houten, boerin met haar eigen biologische slagerij. Ze speelt samen met Bracha van Doesburg, de lifecoach die met haar toch niet zo perfecte gezinnetje de stad is ontvlucht. De twee lijken niet bepaald voorbestemd als beste vriendinnen, maar blijken het toch prima te kunnen vinden. De boerin blijkt er alleen een nogal bijzondere manier op na te houden als het om mannen gaat. We kijken enorm uit naar deze comedy-thriller Adem in, adem uit. Vanaf dinsdag elke week om half negen ‘s avonds op Net5. Een teaser kijk je alvast hier.

Deze hele lijst afgekeken en geen idee wat je verder nog kan kijken? Check hierrrrr alle voorgaande edities deze mustwatchrubriek.

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: