NieuwNieuws

Tech & Crypto

5 nieuwe games die je op je smartphone moet proberen

Lekker gamen op mobile

Wil je dit najaar gebruiken om jezelf onder te dompelen in de beste mobiele games? Android is 's werelds meest gebruikte besturingssysteem met honderden tonnen apps in de Google Play Store met meer dan 2,5 miljard apparaten die nu worden geactiveerd en een marktaandeel van bijna 86%. Je bent op de juiste plek voor games en tech om te beginnen met het ontwikkelen van de Google Play-bibliotheek. 

Maar ook met de nieuwe iPhone 13 op komst kun je optimaal gamen. Zeker met de verbeterde verversingssnelheid en sterkere chip die in het nieuwe apparaat zit kun je feilloos gamen op je smartphone (hier meer informatie over de iPhone 13). Bovendien heeft de App Store ook meer dan genoeg spellen om uit te kiezen. Android of Apple maakt voor ons niet uit. De apps die we hier noemen zijn beschikbaar voor beide platformen om zo iedereen te laten genieten. 

Tacticool

Tacticool is een isometrisch gebaseerd actiespel voor meerdere spelers dat in staat is om twee teams van meer dan vijf spelers uit te dagen om het tegen elkaar op te nemen op een klein veld. Alle wapens, voertuigen en explosieven kunnen worden gebruikt. De touchscreens van Tacticool zijn gebruiksvriendelijk en passend. Merk op dat je personage automatisch zal schieten als je een tegenstander ziet. Je hebt maar een paar wapens en een personage als je Tacticool begint te spelen. Maar terwijl je blijft spelen en spelen, kun je meer dan 20 karakters en 50 verschillende wapens ontgrendelen, waaronder aanvalsgeweren, sluipschuttersgeweren... Een shooter in de derde persoon met geweldige graphics en animaties en veel inhoud. Het gevecht duurt maximaal vier minuten en is ideaal om snelle en korte games te spelen.

Total War Battles: Kingdom

De Total War-serie is een van de toonaangevers geworden van het strategiespel. Deze serie is zeer grondig en combineert strategie en management in realtime om een plezierige ervaring te bieden. Het bedrijf produceerde een eenvoudigere versie van de Total War Battles-serie, die veel beter past bij de mobiele stijl. De oudheid is voorbij, we bevinden ons in het middeleeuwse Engeland, de traditionele locatie voor de hoofdreeks, en het uiteindelijke doel is om het koninkrijk te verenigen om opperste heerschappij te voeren. Naast de ietwat ongemakkelijke gebruikersinterface, is Total War Battles: Kingdom een  geweldig klein spel voor strategie zonder complexen om van te genieten.

BALLZ

Het Brick-Breaker-spel is een van de oudste concepten ter wereld, maar vaak kan iemand het opnieuw uitvinden met slechts een paar aanpassingen, van een eenvoudige power-upbreaker tot revolutionaire gameplay. Ballz heeft het concept meegenomen maar er een draai aan gegeven. De richting van de lijn zorgt voor een lancering van een aantal balletjes die door kaatsen tot de kubussen (de targets) worden gebroken of tot ze terugkaatsen naar beneden. De kubussen hebben een cijfer dat aangeeft hoeveel ballen er nodig zijn om ze te breken. Een heerlijk spelletje zoals vanouds, maar dan met een moderne en tactische twist!

SKY CHASERS

De Sky Chasers-speler moet de piloot helpen met een kleine boot, aangedreven door twee straalmotoren, die van punt naar niveau beweegt. De rechter reactor wordt geactiveerd door op de linkerkant van het scherm te drukken en vervolgens op de rechterkant. De besturing is instinctief, de pixelart-visuals zijn buitengewoon schattig en de game is ongelooflijk moeilijk te voltooien.

Schuilkelder

Wat zou je doen als je apocalyptisch was? Bouw je de beste bunker om zo lang mogelijk te overleven? Shelter Fallout is precies dit! De aarde is onbewoonbaar en een functionele en groeiende ondergrondse schuilplaats is nodig om steeds meer overlevenden te huisvesten. Het doel van het managementspel is om de overlevingskamers te bouwen, voedsel en energie te verzamelen en de meest geschikte personages in elke kamer te plaatsen, door te voorkomen dat de plunderaars en bandieten ze van tijd tot tijd doden.

Echtgenoot Nancy Pelosi mogelijk in gevangenis om rijden onder invloed

Glamorama

Veroorzaakte ongeluk

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Trimbos waarschuwt: levensgevaarlijke MDMA-vloeistof in omloop

Lees verder

Auto rijdt etalage uit, twee mensen overleden

Lees verder

Holleeder de rest van zijn leven achter de tralies

Lees verder

Meta lanceert digital wallet Meta Pay

Lees verder

Dochter Elon Musk hoeft achternaam van vader niet meer te gebruiken

Lees verder

Online daters tot nu toe voor ruim 9 ton opgelicht dit jaar

Lees verder

Jon Snow krijgt officieel een eigen serie

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

66-jarige man weigert te zeggen of hij zwanger is en wordt weggestuurd bij bloeddonatie

Lees verder

Supermarkt krijgt ruim 800 kilo cocaïne geleverd

Lees verder

Man voorkomt autodiefstal dankzij vorkheftruck

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: