NieuwNieuws

Glamorama

Nieuw statement Linda de Mol: Angela de Jong is sneu en intens vals

'Ik heb besloten helemaal niets meer te zeggen'

Linda de Mol is zojuist met een nieuw statement gekomen. In haar vorige verklaring, van een week geleden, zei Linda nog dat ze, als ze weer een beetje op de been was, "100% eerlijk en open" zou gaan vertellen wat er volgens haar was gebeurd.

Maar daar komt ze vandaag alweer op terug. De presentatrice en uitgeefster van het blad LINDA laat weten besloten te hebben helemaal niets meer te zeggen. Ze wijst een aantal schuldigen aan door wie zij tot dit besluit zou zijn gekomen. Ze noemt in haar statement Algemeen Dagblad columniste Angela de Jong "de aanvoerster van een bizarre hetze". Ook wijst ze een beschuldigende vinger naar talkshowhost Beau van Erven Dorens, mediadeskundige van RTL Boulevard Rob Goossens en cabaretier Youp van 't Hek.  Ze noemt Angela de Jong zelfs "sneu en intens vals". Het is ook bekend dat Linda de Mol en Beau nog steeds ruzie hebben over "haar" televisieprogramma "Weet ik veel" bij RTL. Toen zij vertrok in 2019 naar Talpa mocht zij deze quiz niet meenemen en daar is zij nog steeds boos over.

Volgens Linda zouden deze mensen, die zij ‘experts’ tussen aanhalingstekens noemt, toch alles wat zij zegt wegzetten als “verdraaien, liegen, in de doofpot stoppen, macht uitoefenen, verbloemen”.


Er klopt geen bal van het sprookje dat Linda de Mol ons jarenlang voorhield

Angela de Jong schreef gisteren in haar column dat "er geen bal klopt" van het "sprookje" dat Linda de Mol ons jarenlang voorhield. Angela geeft bijna dagelijks in een talkshow haar mening over TVOH schandaal. Angela kiest er iedere keer duidelijk voor de schuld neer te leggen bij Linda de Mol en haar broer John de Mol. Gisteren gaf ze nog commentaar op de familie de Mol aan de talkshowtafel van BEAU: "Ze wekken de indruk te hebben gewacht: wat is er bekend en wat kunnen we nog onder de pet houden".

Linda zegt helemaal "niets meer" te gaan zeggen. Verder stelt ze zich op als slachtoffer van haar eigen rijkdom en macht. Ook zegt ze het “overbodig” te vinden om haar (ex?) vieze Jeroentje “voor de bus te gooien”, aangezien hij “ernstig verslaafd” zou zijn. Waaraan precies blijft onduidelijk: het zou om een drugsverslaving maar ook om een seksverslaving kunnen gaan. Of wellicht een aandachtsverslaving. We zullen er niet achter komen, want Linda trekt zich terug en zegt alleen nog met “lieve mensen” te willen werken.

Ook stelt ze jaarlijks “de helft van haar rijkdom” met mensen te delen “die het financieel zwaar hebben”. Onduidelijk is of ze hiermee de belastingafdracht bedoelt waar elke werkende Nederlander mee te maken krijgt, of iets anders.

Linda de Mol stond jarenlang bekend als de TV-koningin van Nederland na Mies Bouwman, maar dit tijdperk lijkt voorbij. Lokt Linda met dit nieuwe statement een televisie oorlog uit?


Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: