NieuwNieuws

Glamorama

Gaat deze 'nachtmerrie-kliniek' Jeroen Rietbergen van zijn seksverslaving afhelpen?

Linda de Mol: Jeroen Rietbergen is ernstig verslaafd

Volgens Linda de Mol lijdt Jeroen Rietbergen, de man met wie zij kortgeleden nog samenwoonde, aan een “ernstige verslaving”.  Wat voor verslaving dit precies is blijft onduidelijk, maar volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer kickt ‘vieze Jeroentje’ af van een seksverslaving, en wel in een peperdure Amerikaanse kliniek. Jeroen Rietbergen raakte in opspraak na onderzoek van het programma BOOS, waaruit bleek dat hij deelnemers van The Voice of Holland ongevraagd dickpics had gestuurd en zich meermaals schuldig had gemaakt aan grensoverschrijdend seksueel gedrag. ‘Vieze Jeroentje’ zou nu hulp zoeken in kliniek The Ranch Tennessee, op ongeveer een uur rijden van de luchthaven van Nashville. 

De kliniek, die naar eigen zeggen “één van ’s lands meest toonaangevende rehabilitatiecentra voor seksverslaving” is, heeft een speciaal programma genaamd “Men’s Sexual Recovery Program”. Linda hoopt dat haar "vieze Jeroentje" hier zal genezen van zijn demonen, maar de vraag is of dat zal gebeuren. 


Heeft Linda recensies wel gelezen?

Op Google heeft afkickkliniek The Ranch 160 beoordelingen en komt uit op een gemiddeld cijfer van 3.5 (uit 5). Het lijkt erop dat Linda, die mogelijkerwijs de betalende partij is geweest, in paniek haar portemonnee heeft getrokken zonder eerst rustig even alle recensies door te lezen. Hier een greep uit de kritische recensies (automatisch vertaald via Google):


"Deze plek is een complete nachtmerrie. Extreem onderbezet en niet uitgerust om psychische problemen aan te pakken." 


"Een andere patiënt dreigde hem en alle anderen te vermoorden. Toch mocht hij blijven. Mijn man voelde zich niet veilig. Mensen sneden zichzelf en probeerden dagelijks zelfmoord te plegen."


"Het dagelijkse detox-personeel is geweldig, maar het residentiële programma voor verslaving is een hel. Ik werd door mijn medewerker een "verloren zaak" genoemd en het huis was zo onderbezet dat het chaos was."


"Douche werkte niet. De meeste vergaderingen waren Zoom, en de helft van de tijd kregen ze het niet werkend. Meer dan 20 getraumatiseerde vrouwen in één huis. Gevechten. Gevaren. Warmte was een sauna! Geen van de genoemde therapieën was daadwerkelijk beschikbaar."


En deze bezoeker schrijft nog over de positieve reacties:

"De meeste van deze beoordelingen zijn nep, kijk maar en je zult zien dat ze zijn achtergelaten door mensen die maar één recensie hebben. Alle echte beoordelingen vertellen de vreselijke ervaring van het vervallen en ongelooflijk onbeschoft personeel dat deze derderangs faciliteit runt."


Het traject is een afkickprogramma van zes weken. Volgens roddelblad Privé van Shownieuws-deskundige Evert Santegoeds zou de hele behandeling van Jeroen zo'n 40.000 euro gaan kosten.


Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: