NieuwNieuws

Glamorama

Ray J: Lekken seksvideo Kardashian in overleg met Kim en haar moeder

Het was allemaal gepland

Zanger Ray J is ondanks zijn beste carrièrepogingen toch vooral bekend als de man die Kim Kardashian op camera een beurt gaf en de video vervolgens liet uitlekken, maar volgens hem klopt dat verhaal niet. Hij deelde weliswaar het bed met Kim en filmde dat, maar het lekken van de video gebeurde volgens hem allemaal in overleg met Kim en haar moeder Kris Jenner. 

De kwestie zit Ray blijkbaar hoog, want na vijftien jaar probeert hij alsnog zijn gelijk te halen in een interview met Daily Mail. Volgens de rapper had hij nooit een exemplaar van de video in bezit en kon hij daarom ook niet degene zijn die de video lekte. "Ik heb nooit iets gelekt. Ik heb in mijn leven nog nooit een sekstape gelekt. Het ging nooit om een lek, het was altijd al een deal tussen Kris Jenner, Kim en mijzelf en we zijn hierin altijd al partners geweest."

Contract

De nu 41-jarige Ray claimt wel dat het idee om een seksvideo te maken en publiceren zijn idee was en hij zou dat bedacht hebben nadat hij zag wat de seksvideo van Paris Hilton voor haar bekendheid deed. Hij vertelt aan het tabloid dat Kims moeder en manager Kris Jenner destijds de contracten met natuurvideoboer Vivid Entertainment regelde. Het contract zou getekend zijn voor drie video's, maar uiteindelijk is slechts één video publiekelijk gemaakt. 

Schoenendoos

De zaak kwam onlangs weer in het nieuws, omdat Kims ex, Kanye West, claimde dat hij de laatste bestaande beelden van de seksvideo bij Ray had opgeëist. Ray ontkent dat dit is gebeurd en stelt nooit in het bezit te zijn geweest van de pittige video's. "Ik had nooit een video in mijn huis, zij bewaarde ze in haar huis. Ze bewaarde alle video's in een Nike schoenendoos onder haar bed." 

De rapper laat weten dat hij nu zijn muil opentrekt, omdat hij het zat is dat Kim hem al jaren wegzet als de slechterik in de zaak. "Ik ben 14 jaar stil gebleven en heb toegestaan dat de Kardashians al anderhalf decennium mijn naam gebruiken, misbruiken, en praten over een verhaal waar ik nooit mijn kant van heb laten horen."

Sport

Koen Bouwman eerste Nederlandse winnaar van bergklassement in Giro

Lees verder

Vrouw doodgereden, bestuurder rijdt door

Algemeen

Politie zoekt getuigen - Update: Doorrijder meldt zich bij politie

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Nederlander in Torremolinos doodgestoken na wedstrijd Feyenoord

Lees verder

Jude Law te zien in nieuwe Star Wars-serie

Lees verder

Amsterdammer woedend om laadpaalklevende Tesla-rijder

Lees verder

Ook flitsbezorger Getir ontslaat duizenden mensen

Lees verder

Schokkend! Reformatorische scholen accepteren homo's nog steeds niet

Lees verder

Amerikaanse 'heks' na bijna 330 jaar alsnog vrijgesproken

Lees verder

China en Rusland vinden sancties Noord-Korea maar niks

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Amerikanen gearresteerd voor illegaal vervoeren van compleet huis

Lees verder

Ram veroordeeld tot drie jaar cel na bloeddorstige moord

Lees verder

Tientallen verdwenen verkeersborden Terschelling duiken plotseling weer op

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: