NieuwNieuws

Glamorama

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Met vet veel series om te bingen

Het weekend is weer begonnen! En mocht je nou geen zin hebben om dit hele weekend zonder zonnebrandcreme te bakken in de zon, dan hebben we een hele goede optie voor je. Lekker series bingen. Er is dit weekend namelijk een he-le hoop nieuws uitgekomen. Bomen, bos, hebben we voor je geregeld. Fijn weekend!

In de bioscoop: This Much I Know To Be True

We doen het deze week gewoon even anders en beginnen met een documentaire. Een briljante is het namelijk. Niemand minder dan Nick Cave én Warren Ellis worden gevolgd terwijl ze samen muziek maken. Los van dat de muziek die we te horen krijgen briljant is, is het een feest om deze twee legendes aan het werk te zien. 

Kers op de taart: het is prachtig gefilmd en gemonteerd. Niet dat je anders zou verwachten bij Cave, maar de bevestiging is toch altijd fijn. Aanrader, zeker op een groot scherm in je lokale filmhuis. 

Ook in de bioscoop: Last Seen Alive

En dan door naar de commerciëlere films: Last Seen Alive. Deze nieuwste bioscooprelease is echt perfect. Een actiethriller met actie en spanning - je verwacht het niet - en hij duurt slechts 95 minuten. Best wel verfrissend in een tijd waar je doorgaans vier uur naar het witte doek staart omdat de regisseur zo nodig al diens briljante shots wil laten staan.

Will is met zijn aanstaande ex-vrouw Lisa op weg naar zijn aanstaande ex-schoonouders. Wanneer ze een tussenstop maken bij een benzinestation, verdwijnt ze. En Wat Er Toen Gebeurde Zal Je Verbazen: Will gaat op jacht om zijn aanstaande ex-vrouw terug te vinden. Spannond!

Prime: Lizzo's Watch Out for the Big Grrrls

Oh yes, Prime komt met een nieuwe realityshow! En wat voor één. De hoofdrol is voor Lizzo. De camera's lopen haar niet achterna in haar niet-zo-normale-normale leven maar volgen haar in de zoektocht naar danseressen. Die meegaan op haar wereldtour. Ze zoekt niet naar superslanke vrouwen maar juist naar volle vrouwen. Die een beetje kunnen twerken, bewegen, ritme hebben en vooral haar show nog beter maken. Het is geweldig.

Disney: How I Met Your Father

We weten eigenlijk al voordat we gaan kijken dat het teleur gaat stellen als je een beetje fan was van How I Met Your Mother. Dus het advies: kijk How I Met Your Father op Disney+ volledig los van de originele en razend populaire serie. Het concept is verder hetzelfde, alleen dan precies andersom. 

Het is niet Ted Mosby die aan zijn kroost vertelt hoe hij de moeder van zijn kinderen heeft ontmoet, maar Sophie (Hilary Duff) hoe ze hun vader heeft ontmoet. Terwijl ze terugblikt op haar leven en probeert de boel uit te vinden. Geen hitserie, wel erg vermakelijk.

HBO Max: Hacks

Op HBO Max kun je dit weekend lekker bingen. Nou ja, als je seizoen 1 van de serie Hacks nog niet hebt gezien. Als je die wel hebt gezien, staan er twee afleveringen van seizoen twee voor je klaar. De rest van de mensheid kan nog genieten van het eerste seizoen.

Heerlijk concept: Deborah Vance is een legendarische stand-up comedian. Maar al wel op leeftijd en is daarom bang dat ze niet meer relevant zal zijn over een tijdje. Ze vormt een duo met de komedieschrijver Ava, die niet aan werk kan komen vanwege een ongevoelige tweet. De twee besluiten na wat wringen toch samen te gaan werken en daar is je heerlijke serie.

Netflix: The Sound of Magic

Hoe heerlijk is het om af en toe even weg te duiken in een wereld vol magie? Daarvoor hoef je niet eens een Disney-film aan te zetten, al raden we dat zeker niet af. Netflix komt met een prachtige en dromerige nieuwe serie, The Sound of Magic. Hoofdpersoon Yun Ai droomt al haar hele leven ervan om goochelaar te worden. 

Maar tot nu toe is dat niet echt gelukt en is ze gewoon scholier die haar middelbare school moet afmaken en niet eens een rooie rotcent heeft voor nieuwe sokken. Tot ze een mysterieuze goochelaar ontmoet op een kermis en besluit toch haar dromen te volgen. Nah, heerlijk toch?

Netflix: Welcome to Eden

Na The Wilds vorige week op Prime komt ook Netflix met een serie over tieners in een sociaal experiment. In Welcome to Eden gaat het om een groep geprivilegieerde en welvarende tieners. Zoa en vier vrienden krijgen de vraag of ze ondanks hun knappe sociale media-profielen ook een beetje gelukkig zijn. 

De vrienden worden uitgenodigd op een exclusief feestje waar een nieuw drankje wordt gelanceerd. Het feestje vindt alleen plaats op een afgelegen eiland. Paradijselijk, zo lijkt het. Maar de praktijk blijkt toch een stukje minder rooskleurig.

Deze hele lijst afgekeken en geen idee wat je verder nog kan kijken? Check hierrrrr alle voorgaande edities deze mustwatchrubriek.

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: