NieuwNieuws

Glamorama

Abbey Hoes is mooiste vrouw van Nederland 2022

Volgt Monica Geuze op

Het hoge woord is eruit: actrice Abbey Hoes is verkozen tot mooiste Nederlandse vrouw van 2022. Zij staat dit jaar boven aan de FHM500 en volgt daarmee Monica Geuze op die vorig jaar de lijst mocht aanvoeren. De 28-jarige Hoes is bekend van films als NENA, Dirty Lines, Zwaar Verliefd! en Costa!! en won al twee keer een Gouden Kalf.

"Ik vind het een enorme eer dat ik in een illuster rijtje van voormalig winnaressen mag staan. In principe zeggen titels en prijzen me niet zoveel. Het is altijd een momentopname van een aantal mensen. Maar net als bijvoorbeeld het winnen van een Gouden Kalf is het wel een heel groot compliment", vertelt een trotse, maar bescheiden Abbey. "Ik geloof niet zo in winnaars, verliezers of een nummer één. Ik vind het wel onwijs lief dat ik deze titel heb gekregen, maar als ik in de spiegel kijk heb ik niet zoiets van: 'Oh yeah, daar is ze hoor: de mooiste vrouw van Nederland'."

All Time Favorite

Sinds een aantal jaar deelt FHM ook een All Time Favorite-award uit, die kan worden gezien als de oeuvreprijs voor schoonheid. Eerder vielen Katja Schuurman, Yolanthe Cabau en Victoria Koblenko al in de prijzen en dit jaar gaat die prijs naar Kim Feenstra die in 2016 al een keer werd uitgeroepen tot mooiste vrouw. "Ik voel me enorm vereerd met deze award. Ik sta in een bijzonder rijtje met voormalig winnaressen waar ik me helemaal in thuis voel. Deze award heeft voor mij een diepere betekenis dan de verkiezing tot Mooiste Vrouw van Nederland."

Sportvrouwen en fitgirls

Daar houden de prijzen niet op, want er zijn ook nog enkele categorieën waarin FHM awards uitdeelt. Zo mag Irene Schouten zich 'Mooiste Sportvrouw van Nederland' noemen, is Marijn Kuipers uitgeroepen tot 'Social Media Queen' en ging de WAG Award voor mooiste voetbalvrouw naar de vriendin van Feyenoorder Marcus Pedersen, Noor Omrani. Tenslotte is er nog een Fitgirl Award en die gaat dit jaar naar Francis Kweldam

Echtgenoot Nancy Pelosi mogelijk in gevangenis om rijden onder invloed

Glamorama

Veroorzaakte ongeluk

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Trimbos waarschuwt: levensgevaarlijke MDMA-vloeistof in omloop

Lees verder

Auto rijdt etalage uit, twee mensen overleden

Lees verder

Holleeder de rest van zijn leven achter de tralies

Lees verder

Meta lanceert digital wallet Meta Pay

Lees verder

Dochter Elon Musk hoeft achternaam van vader niet meer te gebruiken

Lees verder

Online daters tot nu toe voor ruim 9 ton opgelicht dit jaar

Lees verder

Jon Snow krijgt officieel een eigen serie

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

66-jarige man weigert te zeggen of hij zwanger is en wordt weggestuurd bij bloeddonatie

Lees verder

Supermarkt krijgt ruim 800 kilo cocaïne geleverd

Lees verder

Man voorkomt autodiefstal dankzij vorkheftruck

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: