NieuwNieuws

Glamorama

Eigenaar Monroe-jurk: Kim Kardashian heeft 'm toch niet gesloopt

Ja, wat is het nou?

Na verschillende geruchten dat Kim Kardashian de iconische Happy Birthday-jurk van Marilyn Monroe zou hebben gesloopt, blijkt het allemaal veel gedoe om niks. Of althans: dat claimt Ripley's, de eigenaar van de jurk. Kim zou het waardevolle kledingstuk in goede staat hebben geretourneerd.

De stof bij de sluiting zou zijn gaan rafelen, is te zien op beelden die een fan van Monroe-spullen deelde. Ripley's claimt nu dat het complete onzin is. "Het is een feit dat Kim de jurk op geen enkele manier heeft beschadigd in de korte tijd dat ze het kledingstuk aan had", schrijft de organisatie in een verklaring.

"Van onderaan de Met-trappen, waar Kim de jurk aantrok, tot bovenaan de trappen was de jurk in dezelfde staat als waarin het is geleverd." Eén van de medewerkers van Ripley's is zelfs met Kim meegelopen om de jurk in de gaten te houden.

Met Gala

Het Met Gala in New York is dé plek voor beroemdheden om zich te laten zien. De meest bijzondere jurken en andere kledingstukken komen voorbij. Kim besloot een ode te brengen aan Marilyn Monroe. Daarvoor verfde ze haar haren platinablond en leende ze de jurk die Monroe droeg op het moment dat ze president John F. Kennedy in 1962 toezong voor zijn verjaardag.

De jurk kwam niet alleen met bewaking, ook moest Kim ruim zeven kilo afvallen om erin te passen. Dat lukte haar in slechts drie weken met een dieet dat deskundigen ten zeerste afraden. Drie weken lang moest de realityster het zonder koolhydraten en suiker doen. 

Daarnaast droeg ze tweemaal daags een saunapak om meer kilo's te verliezen en spendeerde ze heel wat tijd op de loopband. Haar dieet bestond verder uit groenten (zonder al teveel koolhydraten) en proteïnen, weet Hitc.

Echtgenoot Nancy Pelosi mogelijk in gevangenis om rijden onder invloed

Glamorama

Veroorzaakte ongeluk

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Trimbos waarschuwt: levensgevaarlijke MDMA-vloeistof in omloop

Lees verder

Auto rijdt etalage uit, twee mensen overleden

Lees verder

Holleeder de rest van zijn leven achter de tralies

Lees verder

Meta lanceert digital wallet Meta Pay

Lees verder

Dochter Elon Musk hoeft achternaam van vader niet meer te gebruiken

Lees verder

Online daters tot nu toe voor ruim 9 ton opgelicht dit jaar

Lees verder

Jon Snow krijgt officieel een eigen serie

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

66-jarige man weigert te zeggen of hij zwanger is en wordt weggestuurd bij bloeddonatie

Lees verder

Supermarkt krijgt ruim 800 kilo cocaïne geleverd

Lees verder

Man voorkomt autodiefstal dankzij vorkheftruck

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: