NieuwNieuws

Tech & Crypto

Drie topevenementen in Amsterdam, techhub van Europa

Liefhebbers van tech en innovatie hebben een prachtige week: DBD, Met Ams en TNW

Amsterdam is de hele week een walhalla geweest voor alles rondom tech en innovatie. Met drie toonaangevende evenementen was het een waar feestje voor liefhebbers van tech. En die kwamen van overal ter wereld om met eigen ogen te zien wat Amsterdam allemaal te bieden heeft. Stichting Blockchain Netherlands beet maandag het spits af met de Dutch Blockchain Days. De hele week organiseert de oudste en grootste crypto, blockchain en web3 community van de Benelux allerlei evenementen in Amsterdam en er buiten. Crypto, NFT's, blockchain, Web3, Dao's, Metaverse, alle onderwerpen zijn aan bod gekomen. 

Woensdag stonden duizenden bezoekers in het Westerpark voor Met Ams, het grootste Metaverse evenement ter wereld. Bezoekers konden drie dagen lang genieten van keynotes over uiteenlopende onderwerpen: onder andere de digitale mens, de toekomst van gaming, de juridische kant van web3 en NFT's. Credits voor de productieteams, de bezoekerservaring was van ongekend hoog niveau met lichten, geluid en de gehele ervaring die prachtig binnenkwam bij de bezoeker. 

Donderdag pakte The Next Web door op de successen van de voorgaande dagen. Op het HEMbrug-terrein nét buiten Amsterdam vertelde oprichter en oud-CEO van TNW Boris Veldhuijzen van Zanten tijdens de opening hoe ontzettend blij hij was om hét techfestival van de wereld weer fysiek te laten plaatsvinden. En dat was te merken: bij de entree stond een gigantisch reuzenrad met prachtig uitzicht over het Noordzeekanaal, hangmatten om op te relaxen en barretjes om te kunnen doen waar het allemaal om draait: netwerken. 

Nu alle drie de evenementen op hun einde lopen, is het tijd voor de closing parties. Met Ams en TNW vieren het samen, BCNL sluit de geslaagde week af aan het IJ in Amsterdam-Noord. Van paniek door de tegenvallende markten is hier in het zonnetje niets te merken. Oprichter Rudolf van Ee: "Het gaat om veel meer dan alleen de prijs van de muntjes. Tienduizenden bedrijven bouwen op de onderliggende infrastructuur, dit gaat nog véél en véél groter worden". Zo denken de sponsoren van het event er ook over. Bear market of niet, de grote namen blijven gestaag doorgaan: Bitvavo, Flow Traders en Maven 11 ontbreken ook dit keer niet.   

Echtgenoot Nancy Pelosi mogelijk in gevangenis om rijden onder invloed

Glamorama

Veroorzaakte ongeluk

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Trimbos waarschuwt: levensgevaarlijke MDMA-vloeistof in omloop

Lees verder

Auto rijdt etalage uit, twee mensen overleden

Lees verder

Holleeder de rest van zijn leven achter de tralies

Lees verder

Meta lanceert digital wallet Meta Pay

Lees verder

Dochter Elon Musk hoeft achternaam van vader niet meer te gebruiken

Lees verder

Online daters tot nu toe voor ruim 9 ton opgelicht dit jaar

Lees verder

Jon Snow krijgt officieel een eigen serie

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

66-jarige man weigert te zeggen of hij zwanger is en wordt weggestuurd bij bloeddonatie

Lees verder

Supermarkt krijgt ruim 800 kilo cocaïne geleverd

Lees verder

Man voorkomt autodiefstal dankzij vorkheftruck

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: