NieuwNieuws

Tech & Crypto

Tittyverse: playboy gaat naar de metaverse

 Entertainment for All

Het gaat eindelijk gebeuren: tittyverse! Oftewel, Playboy stapt in de metaverse. De Playboy Mansion krijgt een digitale variant waarin we evenementen en games kunnen verwachten. De iconische playboy konijntjes huppelen straks vrolijk rond in de metaverse. Maar dan in de vorm van NFT’s, genaamd Playboyrabbitar. 

Voor de bouw van de digitale mansion werkt Playboy samen met The Sandbox. Laatstgenoemde is gespecialiseerd in het creëren van blockchain games. 

Gluren bij de buren

Als de mansion eenmaal in de metaverse is gebouwd, gaat de grond ernaast in de verkoop. Leuk voor de geïnteresseerden die graag over de schutting naar de bunny’s willen gluren. Brandt er overigens al een lampje? Dit vertoont sterke gelijkenissen met Snoop Dogg. De rapper creëerde zijn eigen metaverse ‘de Snoopverse’ en verkocht de grond naast zijn woning. Voor slechts een luttele 450.000 dollar mag iemand op deze aardbol zich nu de digitale buurman van The Doggfather noemen. Hoeveel zal het grasveldje naast de digitale Playboy Mansion opbrengen? Een eerdere stap van Playboy in Web3 heeft nog niet zijn vruchten afgeworpen. De Playboyrabbitars, NFT’s van de bunnies die sinds oktober vorig jaar via OpenSea zijn aan te schaffen, zijn flink in waarde gedaald. Ze brengen nu nog maar 25 procent van hun oorspronkelijke waarde op. Wie weet, mogelijk dat Tittyverse de prijs weer opjaagt.    

Rabbitar #2609, 0,19 ETH

Playboy positioneert zich als merkbedrijf

Playboy positioneert zichzelf al enige tijd als merkbedrijf in plaats van een mediabedrijf. Aanleiding hiervoor was de concurrentie die zijn online businessmodel al op dreef had en voor Playboy niet was bij te benen. Ondertussen nam het aantal lezers ook drastisch af. Van de 7 miljoen lezers die het magazine op zijn hoogtepunt had, was de laatste jaren niet veel meer over. Dus tijd voor een strategiewijziging. Er werd meer gefocust op online en Playboy als een ‘lifestyle’.  In de lente van 2020 verscheen in de Verenigde Staten de laatste papieren versie van Playboy. Maar geen nood. Ben je in de VS en heb je met spoed een Playboy magazine nodig, dan kun je die natuurlijk nog overal vinden. Til het matras op van een willekeurige vent en je hebt ze voor het uitkiezen.   

Harige billen

Mr. Kohn, CEO van Playboy, heeft grootse plannen voor het Playboy-optrekje in de metaverse. In de digital Mansion moet je kunnen socializen, drinken en plezier hebben met anderen terwijl je comfortabel in je eigen, vertrouwde fauteuil zit. De CEO is er van overtuigd dat gebruikers een ‘lifestyle’ willen met veel ruimte voor plezier. Helemaal na twee jaar leven met lockdowns. Mogelijk opent er ook weer een Playboy Club in de metaverse. Zo'n club bestond al in bijvoorbeeld New York. Je persoonlijke bunny kwam al bukkend en in een minuscuul pakje je favoriete drankje inschenken. In de metaverse zal het een Playboyrabbitar zijn die je van je natje en je droogje voorziet. Of dit een succes wordt? Wij vragen het ons af. Harige digitale billen zijn net iets minder opwindend dan de rondingen van een sexy bunny in de fysieke wereld.

Man (41) had talloze wapens en munitie in huis vanwege 'fascinatie voor techniek'

Niet Doodchecken

De omvang van het arsenaal sloeg zelfs bij de EOD in als een bom

Lees verder

Richard de Mos - Haagse magnetroncoalitie krijgt prak maar niet opgewarmd

Politiek

De burger haakt ondertussen af

Lees verder

'COA heeft koopcontract hotel Albergen al getekend'

Algemeen

Omwonenden wilden hotel collectief opkopen om komst van asielzoekers te voorkomen

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Femke Bol met finaleplek 400 meter horden in de running voor unieke dubbelwinst

Lees verder

Waterstand in de Rijn vandaag lager dan ooit gemeten

Lees verder

'Eerste versie van app voor Europees DigiD moet volgend jaar klaar zijn'

Lees verder

Japanse jeugd drinkt veel te weinig, en daar gaat de fiscus wat aan doen

Lees verder

Slechts 1 procent van huizenaanbod is beschikbaar voor modaal inkomen

Lees verder

Menselijke resten in geveilde koffer blijken kinderlijken

Lees verder

'Nederlandse Triatlonbond stortte atleten in eenzaamheid en depressie'

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Autodief vlucht in graafmachine, agenten 'achtervolgen' hem minutenlang

Lees verder

'Oud-premier Australië maakte zichzelf schaduwminister van drie ministeries'

Lees verder

Katten in Duitse Walldorff eindelijk weer uit lockdown

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: