NieuwNieuws

Glamorama

Marvel onthult lading nieuwe titels voor fase 5 & 6

De fans zitten de komende jaren nog goed

Marvel heeft op Comic Con een boekje open gedaan over de planning voor de komende jaren en daarbij een enorme lading aan nieuwe films en series aangekondigd die tussen nu en eind 2025 gaan verschijnen. Niet alleen wordt fase 4 van het Marvel Cinematic Universe (MCU) afgerond, maar ook staan fase 5 en 6 al voor de deur. Pak de agenda er maar bij, want dit wordt een flinke lijst. 

Fase 4

Het MCU bevindt zich momenteel in fase 4 dat begon met de serie Wandavision en waar de film Thor: Love and Thunder en de serie Ms. Marvel de meest recente resultaten van zijn. Dit wordt gevolgd door de serie She-Hulk: Attorney at Law in augustus en eindigt met de film Black Panther: Wakanda Forever in november.

Fase 5

Terwijl fase vier afsluit staat fase 5 al te trappelen van ongeduld en nu weten we ook uit welke titels dit deel van het enorme verhaal gaat bestaan. Het begint met Ant-Man and the Wasp: Quantumania in februari 2023, wat alweer de derde film rond het door Paul Rudd gespeelde personage Ant-Man wordt. Dit wordt gevolgd door de serie Secret Invasion op Disney+ in het voorjaar en Guardians of the Galaxy Vol 3 in mei 2023. In de zomer van volgend jaar wordt Disney+ verder volgepropt met de series Echo en het tweede seizoen van Loki. In juli verschijnt tevens de film The Marvels, het vervolg op Captain Marvel. In november volgt de film Blade en de serie Ironheart, want we hadden blijkbaar nog niet genoeg personages in dit uitgebreide universum zitten. Het jaar eindigt uiteindelijk met de serie Agatha: Coven of Chaos, een spin-off van heks Agatha uit Wandavision

Daarmee zit fase 5 er nog niet op, want in 2024 gaat het meteen verder met de film Captain America: New World Order in mei en het achttien afleveringen tellende eerste seizoen van de serie Daredevil: Born Again in het voorjaar. Uiteindelijk is het aan de film The Thunderbolts de taak fase 5 definitief af te sluiten. 

Fase 6

Na fase 5 stopt Marvel uiteraard niet met deze enorme cash cow en gaan we vrolijk door met de volgende fase in dit eindeloze avontuur. Dit begint met de film Fantastic Four in november 2024 en bestaat uit nog zeker tien andere films en series. Die zijn nog niet allemaal onthuld door Disney, maar het entertainmentbedrijf wilde wel alvast een tipje van de sluier oplichten over het einde van deze fase. Het verhaal eindigt namelijk met twee grote films waar fans naar kunnen uitkijken: Avengers: The Kang Dynasty en Avengers: Secret Wars. De eerste verschijnt op 2 mei 2025 en de afsluiting is in de bioscopen te zien vanaf 7 november 2025. Genoeg voor in de agenda dus. 

Algemeen

Politie zoekt 15-jarige knaap die 7-jarig meisje misbruikte in recreatiegebied Heerenveen

Lees verder

Vermoedelijke programmeur crypto mixer gearresteerd in Amsterdam

Tech & Crypto

Tornado Cash werd maandag op de Amerikaanse sanctielijst gezet 

Lees verder

Ramptoerist mag vijf jaar niet vliegen met Transavia

Niet Doodchecken

18-jarige deelde foto van vliegtuigongeluk

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Reizigers die vlucht hebben gemist krijgen compensatie

Lees verder

Heel veel drugs onderschept door kustwacht Bonaire

Lees verder

Advocaat Britney Spears wil haar ex voor rechter slepen

Lees verder

'Updates Telegram uitbrengen lastig door techmonopolie'

Lees verder

Meer mensen weg uit de Randstad dan er kwamen wonen

Lees verder

Huiszoeking Trump: Garland wil bevel openbaren, man (42) gedood na bestormen FBI

Lees verder

Dagsluiting - Mark Rutte zette druk op Schiphol-chef Dick Benschop (PvdA)

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Man wint 22 jaar lange juridische strijd over 25 cent

Lees verder

Bedrijf achter pro-Trump shirts beboet, blijkt helemaal niet 'made in USA'

Lees verder

Geen 'gevangene' meer in New York, wel 'individu in gevangenschap'

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: