NieuwNieuws

Glamorama

5x Gordon: dit maakte de showpony allemaal mee in 2022

Van randje van de dood tot waarlijk opgestaan op Instagram

Showpony, national treasure en gelauwerd zanger Gordon was dit jaar natuurlijk weer niet te missen. De vleesgeworden haat-liefdeverhouding wist zich als vanouds weer regelmatig in de kijker te spelen. En dus genoeg nieuws voor een jaaroverzicht: dit is 5x Gordon in 2022.

Inmiddels woont de showpony al enige tijd in het steenrijke Dubai. In maart liet hij daar de eerste beelden van zijn nieuwe huis zien. Het was reeds zijn tweede optrekje in de zonovergoten oliestaat. En dat hij tegen alle verwachting in niet met de staart tussen de benen terugkwam wrijft hij er graag in: "Sorry voor alle paragnosten die zeiden dat ik binnen een jaar al weer terug zou zijn. Ik heb mijn nieuwe leefplek omarmd en ik geniet intens."

Toch was het niet alleen lang leve de lol. Gordon balanceerde begin augustus op het randje van de dood. Bijna waren we een national treasure armer. De zanger en televisiemaker, die lijdt aan diabetes, stopte op eigen initiatief met insuline spuiten. Dat heeft hij naar eigen zeggen 'bijna moeten bekopen met de dood'. 

Gordon is natuurlijk veel meer dan zanger, TV-ster en herrieschopper. Hij is ook horeca-ondernemer. Alleen is dat sinds eind september verleden tijd. Hij moest nóg eerder dan verwacht stoppen met zijn 'droomzaak' in Blaricum. Koffietent Blushing is niet meer. In een lang relaas op Instagram laat Gordon zijn teleurstelling weten over het sluiten van de zaak. En dat was volgens hem onder meer de schuld van het verhoogde minimumloon.

Net als met menig BN-er heeft Gordon ook met het sociale mediaplatform Instagram een haat-liefdeverhouding. Een dag na het epistel over zijn koffiezaak verwijderde de showpony zijn Instagrampagina, al mocht de pagina van zijn hondjes wel blijven. Het is zes dagen later en Gordon is plotseling herrezen. Waarom heeft de tv-personality nooit onthuld. Wel koos hij een ruime twee maanden later wéér voor een GEXIT vanwege de vele negatieve reacties. (ook deze was van korte duur)

Op de valreep voor de einde van het jaar heeft de showpony nog een belangrijke mededeling voor ons allen: Gordon is namelijk helemaal klaar voor het nieuwe jaar. Naast flink gewichtsverlies gaat hij ook voor een nieuwe coupe. "Bijna het einde van dit klote jaar en  aangezien ik al een nieuwe body heb van min 23 kilo dacht ik laat ik mn  haar dan ook maar een beurt geven zodat we fris en fruitig een nieuw  begin kunnen maken van dit 55ste levensjaar." 

Gelukkig nieuw haar, Gordon!

Glamorama

'Alec Baldwin weigerde wapentraining, roekeloos gedrag leidde tot dood cameravrouw'

Lees verder

Stroomstoring Brabant: Efteling komt tot stilstand

Algemeen

Python geëvacueerd, draak zonder puf

Lees verder

Video - Sigrid Kaag krijgt vraag over banken, begint over opruimen chemische wapens in Syrië

Politiek

Tony van Dijck (PVV) moet uitleggen dat ze minister van Financiën is

Lees verder

'Nederland vanwege lobbyisten iets corrupter geworden'

Algemeen

Laagste score ooit 

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Peilingwatch - BBB verliest 3 zetels, nu net zo groot als JA21

Lees verder

Paul Jansen stopt als hoofdredacteur van De Telegraaf

Lees verder

Vrouw wordt in één keer miljonair met inzet van 1 euro bij Holland Casino Venlo

Lees verder

Gezondheid van Groningers in aardbevingsgebied verslechterd

Lees verder

Kinderen verdacht van moord op Haagse snackbarhouder eerder betrokken bij steekpartijen

Lees verder

Enorme woningbrand Arnhem, hele straat ontruimd

Lees verder

Gevangenisbevolking vergrijst, cel moet bejaardenproof worden

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Baas van biotechbedrijf bezig met verjongingskuur: longen van 18-jarige

Lees verder

Scheepswrak voor Britse kust blijkt Nederlands oorlogsschip

Lees verder

Hond schiet man dood tijdens jachttripje

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: