NieuwNieuws

Tech & Crypto

Toe aan een nieuwe telefoon? Dit zijn populaire smartphones in 2023

Welk toestel past bij jou? 

Ben jij op zoek naar een nieuwe telefoon? Met alle verschillende soorten die tegenwoordig op de markt zijn is het soms lastig om eentje te kiezen die het beste bij je past. Er komen ook steeds nieuwe modellen uit met innovatieve features… En dat maakt de keuze niet makkelijker Daarom helpen we je een handje en tippen we populaire smartphones in 2023 die het overwegen waard zijn.

1. Samsung Galaxy S23 Ultra

Op 1 februari lanceerde Samsung de S23 Ultra. Bij dit toestel zijn een aantal interessante vernieuwingen te zien ten opzichte van zijn voorgangers. Maak je bijvoorbeeld graag haarscherpe foto’s? Dan kan de Ultra een goede keuze zijn. De resolutie van de hoofdcamera is namelijk geüpgraded naar maar liefst 200 megapixels! Je foto’s krijgen hierdoor veel contrast en levensechte kleuren.

Soepel gamen, scrollen en filmpjes kijken is daarbij geen enkel probleem: de telefoon heeft een hoge verversingssnelheid van maximaal 120 Hz. Dankzij de Snapdragon 8 Gen 2 chip werkt hij supersnel en scroll je makkelijk door je tijdlijn. De S23 Ultra is verkrijgbaar vanaf 

€ 1200,-. Wil je deze telefoon graag hebben, maar maandelijks niet teveel betalen? Dan is een sim only met een laag maandbedrag een goede optie. 

2. iPhone 14 Pro Max

Het paradepaardje van Apple scoort ook hoog op alle populariteit lijstjes en dat is niet voor niets! Uniek aan de iPhone 14 Pro Max is dat hij een zogenoemd Dynamic Island heeft met handige functies. 

Je kan er bijvoorbeeld informatie mee opzoeken, apps mee bedienen en muziek mee luisteren. Daarbij zie je op het eiland in één oogopslag al je meldingen. Superhandig! 

Een andere uitblinker is de satellietfunctie. Hiermee kan je in de meeste gevallen zelfs zonder bereik contact opnemen met de hulpdiensten in geval van nood. Handig als er op een afgelegen plek onverhoopt iets gebeurt. De iPhone 14 Pro Max is verkrijgbaar vanaf   € 1400,- 

3. Google 7 Pixel Pro

De Google 7 Pixel Pro is een echte krachtpatser met een werkgeheugen van maar liefst 12GB. Hierdoor werkt de smartphone enorm snel. De 7 Pixel Pro valt verder op door de uitgebreide camerafuncties. Zo heeft hij een magische gum en kan je achteraf foto’s verscherpen.

Magische gum

Je herkent het vast wel: je hebt een leuke foto gemaakt, duikt er ineens een vreemd persoon op. Enorm vervelend natuurlijk, maar gelukkig kan je deze persoon met één druk op de knop verwijderen met de functie magische gum. 

Foto’s verscherpen 

Het kan natuurlijk ook gebeuren dat je foto net niet helemaal scherp is. Zonde, vooral als je er wel leuk op staat. Dat los je makkelijk op met de slimme camerasoftware. Met één druk op de knop wordt de foto verscherpt en ziet hij er mooi uit. Je kan dit ook met foto’s doen die je niet met de Google 7 Pixel Pro hebt gemaakt.

Welk toestel past bij jou?

Alledrie de modellen hebben andere functies. Wat voor jou de beste keuze is hangt af van wat je belangrijk vindt aan een smartphone. Het is dus verstandig om alle specs van de drie toestellen naast elkaar te leggen en voor jezelf te bepalen welke hoog op jouw prioriteitenlijstje staan.

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: