NieuwNieuws Beta

Buitenland

Brit gedumpt om spontaan tripje naar Ibiza

19-jarigen boeken enkeltje naar feesteiland 'want YOLO'

Computer Computer

Het plan was om samen met zijn beste maat even een paar biertjes achterover te tikken. De avond van Brad Duff eindigde alleen niet braaf thuis in bed naast zijn vriendin, maar op een Ibiziaans strand.

De 19-jarige jongeman uit Dundee was afgelopen zondag van plan wat pilsjes te drinken met zijn beste vriend Reece Lornie. De paar biertjes zorgden echter voor wat vloeibare overmoedigheid, waardoor de twee heren een paar uur later op Ibiza zaten. De mannen waren er naar eigen zeggen helemaal klaar mee dat de muren op ze af kwamen door de lockdown. Hoog tijd om wat stoom af te blazen, dus.

Goed nieuws voor de twee: hier en daar worden alweer wat vluchten uitgevoerd. Waaronder vluchten naar het Spaanse feesteiland. Voor een luttele 150 pond mochten de heren aan boord komen. Zes uur na het boeken van de vlucht, zaten de twee met een ijskoud biertje aan het zwembad van een Ibiziaans hotel. ‘Brad kwam zondagavond langs en we dronken een biertje’, vertelt Brad aan DailyMail. ‘Geen idee hoe we erop kwamen, maar ineens hadden we het over vakanties en zagen we een goede deal voor een vliegticket naar Ibiza.’ De twee kopen een enkeltje. 

Niet werken? Yolo!

Het leek Brad handig om zijn vriendin toch even op de hoogte te stellen van zijn spontane verdwijning. Een selfie van hem en zijn beste vriend moest de boodschap luchtig overbrengen. Vriendinlief kan de spontane actie niet echt waarderen, waarop ze hem definitief de deur wijst. ‘Brad’s vriendin werd helemaal gek. Natuurlijk wist ze niet dat we hierheen gingen. Ze werd maandagochtend wakker met een foto van ons op Ibiza.’

Of Brad liefdesverdriet heeft? Het lijkt er niet op. ‘We hebben een fantastische tijd hier’, zegt zijn beste maat Reece. ‘We zijn tot nu toe elke dag naar de Ocean Beach geweest, een beetje chillen. We hebben wel een fortuin uitgegeven.’ Hij beschrijft het als vrijheid na de lockdown. ‘We genieten van de 34 graden die het hier is.’ Wanneer ze naar huis gaan, weten de twee spontane jongens nog niet. ‘We moeten wel een terugreis gaan boeken want ik moet weer aan het werk.’ De baas van Reece vond het onverwachte tripje van de heren trouwens wel prima. ‘Je leeft maar één keer, zei hij.’

DrankDrank

TikTok binnen twee maanden verboden in Amerika

Buitenland

Amerikanen moeten dansjes via andere app gaan delen

Lees verder

SGP-wethouder naar huis gestuurd na drugsvondst truckerzoon

Binnenland

Verborg zijn baantje bij verdacht transportbedrijf zoon

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Duizenden mensen krijgen spontaan testwaardige klachten na preek Rutte

Lees verder

Hoera! Gerard Joling blijkt GEEN Covid-19 te hebben

Lees verder

Tientallen genen hernoemd omdat Excel nooit eens mee wil werken

Lees verder

Cybervoxpop: weinig vertrouwen in corona-strategie van kabinet

Lees verder

Franse overval gaat mis: gijzeling in bank

Lees verder

LIVEBLOG: Mark Rutte en Hugo de Jonge spreken op Corona-persco

Lees verder

VIDEO: Vrij forse fik in WTC Brussel

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Man koopt Porsche met zelfgemaakte cheque

Lees verder

Iedereen boos op Audi vanwege meisje met banaan

Lees verder

Steekpartij bij ruzie over ruften in taxi

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

ComputerComputer