NieuwNieuws

Niet Doodchecken

Vrouw leest over vreemdgaan van ex in de krant

Breaking news: Je bent bedonderd!

De Amerikaanse Nikyta Moreno heeft via de krant moeten vernemen dat haar ex al een tijdje met een andere dame dampende bedavonturen beleefde terwijl hij nog een relatie met haar had. De 30-jarige dame las een uitgebreid verhaal over de escapades van haar voormalige vriend in de wedding-sectie in The New York Times

Het verhaal gaat over Robert Palmer en Lauren Maillian die elkaar in januari 2017 ontmoeten in de sportschool, intens verliefd worden, al snel gaan samenwonen en uiteindelijk in het huwelijk stappen. Lauren had al kinderen uit een eerder huwelijk, maar Robert Palmer was volgens het stuk nooit getrouwd. Dat was een verrassing voor Nikyta Moreno, want zij was Roberts vrouw op het moment dat dit verhaal begint. Plots snapt ze waarom haar huwelijk op de klippen liep. 

Echte verhaal

"Ik was zijn vrouw in januari 2017. We zijn eind maart van dat jaar uit elkaar gegaan, officieel gescheiden in januari 2018", vertelt Moreno in de New York Post. "Ik heb nooit precies begrepen waarom. Tot ik erover las in de Times." 

Nikyta en Robert begonnen met daten in 2013 en trouwden voor de wet in december 2015. Het was de bedoeling dat ze in augustus 2017 elkaar nogmaals het jawoord zouden gegeven tijdens een grote ceremonie in aanwezigheid van beide families. In maart 2017 krijgt Robert echter twijfels en wil hij plots scheiden. Nikyta blijkt ook nog zwanger van hem, maar krijgt een miskraam. Ze blijft achter zonder kind, zonder man en met heel veel vragen. Dat Nikyta nu weet wat er echt gebeurde in deze periode maakt het niet minder pijnlijk. "Toen het verhaal uitkwam, opende het oude wonden." 

Nieuwe liefde

Vrienden van de 30-jarige Nikyta hebben de Times op de hoogte gebracht van het hele verhaal. De krant heeft inmiddels een rectificatie doorgevoerd. 

"Als Rob en zijn nieuwe vrouw voor elkaar gemaakt zijn, wil ik dat ze gelukkig zijn. Ik wou gewoon dat hij me de waarheid had verteld", concludeert Nikyta. Zij heeft ondertussen haar leven weer op de rails. "Ik heb weer liefde gevonden. Hij is een geweldig persoon die aan al mijn wensen voldoet."

Sport

Huntelaar verlaat Ajax, versterkt Schalke 04 in degradatiestrijd

Lees verder

Zakenvrouw Candice Swanepoel begint het jaar zomers

Glamorama

Promoot haar eigen bikini's op deze koude dagen

Lees verder

Legalisering wiet zorgt voor recordverkoop junkfood

Buitenland

Meer jointjes, meer vreetbuien

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Derde van complete gevangenis Ter Apel besmet met corona

Lees verder

TBC-vaccin niet geschikt als coronavaccin kwetsbare ouderen

Lees verder

Drugsdealer gepakt door verwisselen autoband

Lees verder

Feestgangers: 'Pandemie? Welke pandemie?'

Lees verder

Man leeft drie maanden stiekem in vliegveldterminal

Lees verder

Dagcijfers corona: 4.822 nieuwe besmettingen

Lees verder

Lakse IT'er kost bedrijf 73.000 euro

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Gwyneth Paltrows vaginakaars steekt huis in de fik

Lees verder

Autodief rijdt terug om kind uit wagen te zetten en moeder een standje te geven

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: