NieuwNieuws Beta

Glamorama

Ozzy Osbourne probeerde zijn vrouw te vermoorden

Er was wat drugs betrokken

Rocker Ozzy Osbourne onthulde dat hij in 1989 heeft geprobeerd om zijn vrouw om te leggen. Dat vertelde hij in de documentaire The Nine Lives of Ozzy Osbourne die gisteren werd uitgezonden. Nou ja, hij vertelt de weinige dingen die hij nog weet van die avond, want door de drugs is hij het meeste weer vergeten. 

Ozzy begon het verhaal over de bewuste avond waarop hij aardig wat drugs had genomen. Hij kwam bij zijn vrouw Sharon zitten nadat hij de kinderen op bed had gelegd. Hoewel Ozzy het meeste weer is vergeten, weet Sharon nog vrij duidelijk dat hij teveel drugs had gebruikt. "Hij kwam de kamer binnen. Ik weet niet wie er tegenover me op de bank zat, maar het was niet mijn man. Hij gaat op een gegeven moment in die fase waar hij die blik in zijn ogen krijgt. De luiken waren dicht en ik kon gewoon niet tot hem doordringen", vertelt ze.

Wurgen

Daarna loopt de avond vrij snel uit de hand. "Hij zei gewoon: 'We hebben besloten dat je moet sterven.' Hij was kalm, heel kalm", herinnert Sharon zich. "Toen sprong hij plotseling in mijn richting, dook bovenop me en probeerde me te wurgen. Hij legde me op de grond en ik probeerde dingen op de tafel te grijpen. Daar voelde ik de paniekknop en ik drukte er gewoon op. Voor ik het wist was de politie er." 

Vredig

Ozzy vertelt dat hij alleen weet dat hij de volgende dag wakker werd in een cel. "Ik voelde me rustiger dan dat ik me ooit in mijn leven heb gevoeld", herinnert hij zich. "Ik was gewoon heel vredig. Het enige dat ik me herinner is dat ik wakker werd in de gevangenis en ik de agent vroeg: 'Waarom ben ik hier?'". Daar kreeg hij te horen dat hij vast zat voor een poging tot moord. 

Uiteindelijk kwam Ozzy weg met zes maanden verplichte opname. Een periode die Sharon gebruikte om na te denken over haar huwelijk. Uiteindelijk besloot ze bij Ozzy te blijven, maar niet zonder waarschuwing. "Ik zei tegen hem: 'Als je dit ooit nog een keer doet, dan vermoord ik jou of jij mij. En wil je dat de kinderen dat meemaken?'"

Afrojack getrouwd met Lamborghini

Glamorama

Dj geeft jawoord aan het Italiaanse Comomeer 

Lees verder

Londen: Opstootjes met politie bij massaal protest tegen coronaregels

Buitenland

'Weg met de stomme regels'

Lees verder

Meer NieuwNieuws

OMG! Bachelorette Gaby Blaaser date weer, maar met wie?

Lees verder

Kersverse DENK-leider Azarkan hoopt op zes zetels

Lees verder

Johan Derksen vond het tv-optreden van Famke Louise onverantwoord

Lees verder

Reusachtige rat veroorzaakt overstroming van riool in Mexico

Lees verder

82 kilo cocaïne en 1,5 miljoen euro in verborgen ruimte van auto aangetroffen

Lees verder

Max Verstappen pakt P2 in kwalificatie

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

WTF? Politie vindt condoomrecyclingsbedrijf

Lees verder

Zak geld in geheime opslag Pablo Escobar gevonden

Lees verder

Topbaan beschikbaar: Reis door Amerika en drink bier

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws