NieuwNieuws Beta

Niet Doodchecken

Meisje verraadt per ongeluk affaire van moeder aan vader

Ma blijkt het al een tijdje bij de buurman te zoeken

Nietsvermoedend vroeg een anonieme Redditer aan zijn dochter hoe haar dag was. Terwijl ze enthousiast aan het vertellen was over haar dag waar hij naar eigen zeggen maar half naar luisterde, viel het detail dat moederlief bij de buurman langs was geweest, wel heel erg op.

Veertien jaar zijn de poster en zijn vrouw samen. Als zijn dochter fanatiek vertelt dat zijn vrouw die dag langs is geweest bij de buren, gaat er een alarmbel af. Aan zijn dochter vraagt hij wat “mama” die dag precies bij de buurman had gedaan. Dochter vertelt dat ze thuiskwam uit school, de buurman zijn hoofd om de hoek stak en kwam melden dat “mama er zo aankwam”. 

De echtgenoot besluit zijn vrouw de volgende dag te confronteren met deze kennis. “En de bedrieger  die ze is begon ze natuurlijk meteen te liegen. Uiteindelijk brak ze en gaf ze het toe”, schrijft hij op Reddit. “Ze zweert dat ze alleen gezoend en elkaar wat aangeraakt hebben. En zijn gestopt omdat het verkeerd voelde.”

'Kies voor jezelf'

De twee zijn veertien jaar getrouwd, maar al 25 jaar samen. De high school sweethearts kennen elkaar door en door, waardoor de auteur zegt precies te weten wanneer zijn partner liegt. “Ik weet dat ze tegen iedereen liegt en er goed in is. Dus ik geloof dat er meer is gebeurd dan alleen zoenen.” Vooral als duidelijk wordt dat de buurman al weken met zijn vrouw babbelt, wordt hij achterdochtig. 

Voor de kinderen is de man toch aan relatietherapie begonnen met zijn vrouw. Hij houdt naar eigen zeggen nog steeds van haar, maar het geheime gescharrel vindt hij maar niks. “Mijn vader had ook altijd affaires waar ik niks over mocht zeggen. Wat moet ik doen?”, besluit hij.

Reddit zou Reddit niet zijn zonder goede adviezen. Een advies is zichzelf af te vragen of hij zijn vrouw nog kan vergeven. “Zoek uit wat je nodig hebt om bij haar te blijven en denk daarbij niet alleen aan je gezin. Dat kost ook tijd.” 

Deze regio's lijken controle over corona iets terug te winnen

Binnenland

Een sprankje hoop op de dag waarop Nederland voor het eerst meer dan 10.000 gevallen meldt?

Lees verder

Brit verkracht kippen en krijgt drie jaar cel

Niet Doodchecken

Hij mag wel gewoon nog kippen als huisdier hebben

Lees verder

Knoop doorgehackt: Vegaburger is ook burger

Binnenland

En daar moet u het mee doen 

Lees verder

Meer NieuwNieuws

'Was' NOOIT mondkapjes in de magnetron want dat is heel dom

Lees verder

Football Manager bleek wondermiddel tegen geheugenverlies

Lees verder

Springlevende kiezer schrikt zich dood

Lees verder

Pedojagers lokken vermeend pedofiel naar parkeerplaats

Lees verder

Renners hebben geen zin: Giro etappe ingekort

Lees verder

IOC: Vaccin voor Olympische Spelen is klaar

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Boze imker dumpt 1.500 terrorwespen bij gemeentehuis

Lees verder

Dwarse Drent kost provincie miljoenen

Lees verder

Lotto-winnaar deelt hoofdprijs met zichzelf

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws