NieuwNieuws

Glamorama

Fans bezorgd over Britney Spears in bikini

'Gaat alles wel goed Britney?'

Ondanks dat haar advocaat blijft claimen dat buitenstaanders zich nergens mee moeten bemoeien, blijven fans enorm bezorgd over de situatie van Britney Spears. Dat werd vannacht wederom aangewakkerd door een nieuwe video die ze op Instagram plaatste, waarin ze in bikini is te zien. 

In de video vertelt ze dat ze deze bikini drie dagen eerder ook al aanhad, om vervolgens vijf items op te noemen die onmisbaar zijn voor een dagje strand. "Een handdoek, olie, zonnebrand, een hoed en een hond. Nou, ik ga weer terug naar mijn jacuzzi!" De fans laten massaal weten dat het er erg nep uitzien. "Ik denk dat iemand haar laat denken dat ze acteert - ze is zo gedrogeerd door haar bipolaire medicijnen dat ze zich er helemaal niet van bewust is dat ze haar dit laten doen", schrijft één van haar volgers. De opvallende video is sindsdien opgevolgd door een video waarin ze verschillende bikini's past en een video waarin ze een dansje doet. "Britney, gaat het wel goed", is bij alle Instagram-posts de meest terugkerende reactie.

Strandbezoek

Britney's bikini-video volgt ook enkele dagen nadat ze beelden deelde van het strand. Daarbij is ze onder meer te zien terwijl ze yoga doet in de branding en op de schouders van een onbekende man zit. Omdat haar gezicht niet goed in beeld is, geloven veel fans niet dat dit daadwerkelijk Britney is. Dat ze een paar dagen later plots in een video wil benadrukken dat ze echt op het strand was, bevestigt volgens velen deze theorie. 

Britney Spears staat al jaren onder curatele van haar vader en advocaat, omdat ze schijnbaar niet in staat is om zelf beslissingen te nemen. Zelf probeerde ze via rechtszaak iemand anders te laten aanwijzen als haar curator, maar dat is mislukt. Fans zijn bang dat de zangeres gevangen wordt gehouden in haar huis. 

André Hazes jr. gaat samenwonen met Sarah

Glamorama

Korte relatie nu al in stroomversnelling

Lees verder

Ajax geeft alle fans stukje kampioensschaal

Sport

Iedereen een sterretje

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Rabobank gaat meer negatieve rente doorberekenen aan klanten

Lees verder

'Vrouw PSV-speler Zahavi mishandeld bij overval'

Lees verder

Eredivisiespeler verdacht van matchfixing

Lees verder

Elon Musk bij SNL: 'Ik ben een autist'

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Inbreker gepakt na fapje achter laptop

Lees verder

VIDEO - Varaan sloopt Thaise winkel

Lees verder

Lol! Verslaggeefster aangevallen tijdens live uitzending

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: