NieuwNieuws

Glamorama

Kim Kardashian: Ik dacht dat ze me zouden verkrachten

Stond doodsangsten uit tijdens overval in Parijs

Kim Kardashian heeft in een interview met David Letterman openlijk gesproken over de avond dat ze werd overvallen in een hotel in Parijs. De overvallers bedreigden haar met een pistool en op een gegeven moment was de realityster bang dat de overval zou uitlopen in een verkrachting. 

De ongewenste bezoekers hadden het op de bewuste avond in 2016 voorzien op haar juwelen. "Ze bleven zeggen: 'de ring!' Ik was zo geschrokken dat ik zei: 'Wat?' Het drong niet tot me door. Hij zei het nog een keer. Hij lag op mijn nachtkastje, dus ik gaf hem mijn ring. En toen greep hij mij."

Kardashian droeg op dat moment alleen een kamerjas en vreesde het ergste. "Hij greep me beet en trok me naar hem toe", vertelt een emotionele Kim. "Maar ik droeg verder niets dus ik dacht: 'nu word ik verkracht. Dit gaat gebeuren. Bereid jezelf voor'."

Vastgebonden

Gelukkig voor Kim waren de criminelen meer geïnteresseerd in haar juwelen. De celebrity werd vastgebonden en haar mond dichtgeplakt met tape. "Ik zag dat hij mijn juwelendoos vond en hem omhooghield van 'we hebben hem'." Op een gegeven moment richtte een van de indringers een wapen op Kim en op dat moment dacht ze dat ze er geweest was.  "Ik dacht: 'oke, dit is het'. Ik bleef maar denken aan Kourtney. Ik bleef denken dat ze thuis zou komen en ik dood in de kamer lag en ze voor de rest van haar leven een trauma zou hebben."

Uiteindelijk liet het geboefte Kim levend achter en gingen ze er met de buit vandoor. De criminelen maakten bijna 10 miljoen dollar aan sieraden en waardevolle spullen buit op de avond. De slordige overvallers laten echter ook veel DNA achter en later dat jaar konden ze opgepakt worden door de politie. 

Superoplichter Bernie Madoff overleden

Buitenland

Bouwde meer piramides dan de Egyptenaren 

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Dochter David Hasselhoff uit de kleren voor Playboy

Lees verder

Don Diablo verdient miljoen met NFT

Lees verder

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

Khloé Kardashian wil foto zonder filter van het internet hebben

Lees verder

Hülkenberg tekent nieuwe deal bij Aston Martin

Lees verder

VIDEO - Varaan sloopt Thaise winkel

Lees verder

Lol! Verslaggeefster aangevallen tijdens live uitzending

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Scholier (12!) verkoopt tasers aan klasgenootjes

Lees verder

Indiase vechthaan geeft eigenaar fatale castratie

Lees verder

Hoogbejaarde Fransoos racet met 191 km/u naar prikafspraak

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: