NieuwNieuws

Glamorama

Fans boos op coronagevaarlijk diner Cardi B.

Thanksgiving-etentje met bijna 40 gasten

Cardi B. ligt onder vuur van haar fans nadat ze onthulde dat ze een uitgebreid familiediner heeft gehouden met bijna veertig gasten. Ze liet dat vol trots op Twitter weten, maar haar fans maken zich vooral zorgen over de risico's die de rapper nam in deze coronatijden. 

"Twaalf kinderen en 25 volwassenen op bezoek voor de feestdagen. Het was geweldig", schreef Cardi. Hoewel de zangeres erg enthousiast is over haar etentje, zijn haar volgers dat niet. "Dat klinkt niet als iets om trots op te zijn", schrijft Tomás Mier. "Ik hoop dat dit het waard was voor jou, want het is het niet waard voor iedereen die last heeft van jouw slechte keuzes, oftewel de zorgmedewerkers waar je naartoe gaat als je ziek blijkt te zijn", reageert iemand anders. Veel andere reacties verbazen zich erover dat celebs zich zo weinig aantrekken van de regels waar de rest van de bevolking zich wel aan moet houden.

Cardi lijkt zich iets aan te trekken van alle ophef en reageerde niet veel later met iets meer uitleg. Ze laat weten dat ze niemand boos wilde maken, maar dat ze gewoon heel blij was dat ze eindelijk haar familie weer op bezoek had. "Ik heb zoveel geld uitgegeven om iedereen te laten testen, maar het was de moeite waard." 

Ook daar komt nog best veel kritiek op, omdat fans vinden dat ze het verkeerde voorbeeld geeft. Ook vinden veel volgers het niet eerlijk tegenover andere mensen die niet het geld hebben om hun familie te laten testen en dus niet samen konden zijn tijdens Thanksgiving. Daar heeft Cardi echter geen boodschap meer aan. "Mensen willen te graag beledigd zijn. Ik vraag me af hoe ze de echte wereld overleven."

De muzikante neemt het sowieso niet zo nauw met de regels die ervoor moeten zorgen dat het coronavirus wordt ingedamd. Op 12 oktober werd Cardi 28 jaar en dat werd groots gevierd. Op social media deelde ze veelvuldig hoe ze met haar gasten intiem stond te dansen.

Britten kunnen boeteloos gassen op het vasteland

Buitenland

Door Brexit worden boetes niet automatisch geïnd

Lees verder

Brabanders zijn de meest onzekere Nederlanders

Binnenland

Negativiteit zorgt dat we weinig zelfvertrouwen hebben

Lees verder

Vaccinatie kwetsbare ouderen in Nederland begonnen

Binnenland

Tweede groep krijgt eerste prik

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Opnames nieuw Peaky Blinders-seizoen lijken hervat

Lees verder

Influencer (35) krijgt kind van eigen stiefzoon (21)

Lees verder

Rusland zet twee medewerkers NL ambassade het land uit

Lees verder

Britse feestvierders op de bon door selfies op Instagram

Lees verder

Spielberg-stalker krijgt contactverbod voor drie jaar

Lees verder

Oud-VNO-topman Hans de Boer (66) overleden

Lees verder

Netflix verjaagt seksscènes nieuwe serie van 18+-sites

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Haastige pakketbezorger jat ambulance die zijn route blokkeert

Lees verder

Joe de oceaanreisduif blijkt bedrieger met een nepnummer

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: