NieuwNieuws

Niet Doodchecken

Gemeentehuis-orgie Zuidplas onderzocht: urenlang van bil in de fysioruimte

Bronstige boa's bespraken plannetjes via werktelefoon

Het onderzoek naar de seksende boa’s op het gemeentehuis van Zuidplas deze zomer is in handen van het AD en bevat een aantal onthullende details over hoe twee mannelijke ambtenaren hun orgie organiseerden. Ze gebruikten hun werktelefoons en gingen van bil in de kolfkamer en de ruimte voor fysiotherapie van het gemeentehuis.

Deze zomer gingen er video’s viraal van seksende silhouetten achter de ruiten van het gemeentehuis, tot grote schaamte van de burgemeester. Uit het onderzoek blijkt dat de filmpjes echt waren en dat er in totaal vier ambtenaren van het gebouw gebruik hebben gemaakt om even flink van bil te gaan. De twee mannen waren volgens het rapport "tussen half zeven en kwart voor twee ’s avonds met andere zaken bezig dan met de uitvoering van hun verplichtingen als handhaver."

Rond zeven uur liep het stel met een tas vol boodschappen het gemeentehuis binnen. Een paar uur laten lopen de twee mannen even naar buiten om te controleren of je de uitgekozen liefdeslocaties vanaf de straat kunt zien, en gaan rond elven weer naar binnen terwijl ze uitgejoeld worden door de meekijkende jongeren. Even later is er een secretaris van de gemeente op de hoogte van de capriolen van het gecompromitteerde clubje en word er een melding gedaan van de filmpjes, gemaakt vanaf de straat. 

Om tien over twaalf kregen de hitsige handhavers het voor elkaar om een dienstdoende beveiliger om de tuin te leiden. Ze vertelden hem dat ze nog in het gebouw moesten zijn vanwege een aanhouding en dat ze de boel zelf wel af zouden sluiten. Dat deden ze echter pas twee uur later. 

Rond half 1 sluipen er twee boa’s met twee vrouwen het gemeentehuis in terwijl iemand die nog binnen was een nooduitgang open hield. Ruim een uur later verlaten ze de plaats delict in vrijetijdskleding. Wat er binnen gebeurt is blijft een beetje onduidelijk, maar op de bewuste video’s is wel het een en ander te zien. Volgens de krant zijn de kolfkamer en de fysioruimte na het voorval ’professioneel gereinigd.’ Drie ambtenaren zijn na de rel geschorst

13 procent bloeddonoren heeft antistoffen tegen corona

Binnenland

Met drie procent gestegen sinds december

Lees verder

Onderzoeksrapport rekent af met directeur toneelgroep Oostpool

Binnenland

Grensoverschrijdend gedrag kon jarenlang plaatsvinden

Lees verder

PODCAST - Het NieuwNieuws van 19 januari

Tech & Gaming

Het nieuwste NieuwNieuws in een paar minuutjes!

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Populariteit e-books flink toegenomen tijdens lockdown

Lees verder

Fapacteur Ferry Doedens gaat zingen over zijn leven

Lees verder

Banketbakker gearresteerd vanwege peniscupcakes

Lees verder

KNVB en NOC*NSF waarschuwen voor desastreus gevolg avondklok

Lees verder

Inspectie bezorgd over werksituatie maaltijdbezorgers

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Hond bijt mishandelende man ziekenhuis in

Lees verder

Luie leraar stuurt ongepaste tekenopdracht

Lees verder

Feestgangers: 'Pandemie? Welke pandemie?'

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: