NieuwNieuws

Glamorama

Hans Klok krijgt avondshow op 100%NL na invoering avondklok

De tijdelijke radioshow luistert naar de naam 'Avondklokshow'.

Omdat de corona-pandemie ook in Las Vegas voor gecancelde shows en maandenlange verveling zorgt, zit Hans Klok in deze bijzondere tijd op zwart zaad. Nu heeft hij iets tijdelijks gevonden om zich mee te vermaken. Als de avondklok in Nederland een feit is, gaat de wereldberoemde illusionist als Radio-DJ aan de bak bij 100%NL. Hoe dit nieuwe radioprogramma gaat heten? De Avondklokshow.

“We waren al een tijdje in overleg, maar nu mag ik het dan toch eindelijk aan de grote klok hangen. Ik vind het ontzettend gaaf dat ik de eerste Avondklokshow op 100% NL mag presenteren”, laat de illusionist in een reactie aan Weekend weten. “Mijn naam leent zich hier natuurlijk perfect voor.”

Hans Avondklok

De eerste uitzending is zaterdag te horen tussen 19.00 en 22.00 uur. Het heeft er alle schijn van dat de vuurdoop van de Avondklokshow op 100%NL met Hans Klok precies gelijk valt met de invoering van de avondklok in 100% van Nederland. Dus dat maakt het marketingtechnisch een tamelijk geslaagde inhaker. Wanneer de avondklok precies ingaat en voor hoe lang, wordt vandaag besproken in de Tweede Kamer.

Het radio-programma met de Las Vegas-ster moet vooral een stukje positiviteit brengen. Klok wordt bijgestaan door DJ Stephan Jacobs. Samen gaan ze wekelijks dingen doen met spelletjes, verhalen en muziek. Het is niet bekend om Hans Klok ook goocheltrucs via de radio kan doen. Maar dat zou wel vet zijn. Misschien iets met Klok-pils om het ruimtetijd-equilibrium te slopen ofzo.

André Hazes jr. gaat samenwonen met Sarah

Glamorama

Korte relatie nu al in stroomversnelling

Lees verder

Ajax geeft alle fans stukje kampioensschaal

Sport

Iedereen een sterretje

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Rabobank gaat meer negatieve rente doorberekenen aan klanten

Lees verder

'Vrouw PSV-speler Zahavi mishandeld bij overval'

Lees verder

Eredivisiespeler verdacht van matchfixing

Lees verder

Elon Musk bij SNL: 'Ik ben een autist'

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Inbreker gepakt na fapje achter laptop

Lees verder

VIDEO - Varaan sloopt Thaise winkel

Lees verder

Lol! Verslaggeefster aangevallen tijdens live uitzending

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: