NieuwNieuws

Glamorama

Agency breekt met ‘kannibaal’ Armie Hammer

Carrière in 'vrije val', alle beschuldigingen op een rijtje

Het grote Hollywood-agentschap WME heeft acteur Armie Hammer laten vallen. Dat meldt The Hollywood Reporter na (onbewezen) beschuldigingen over zijn bizarre seksuele fantasieën en praktijken, waaronder verkrachting en kannibalisme.

Zijn carrière is volgens het blad in een vrije val beland. Zijn betrokkenheid bij de film Shotgun Wedding en de serie The Offer, over het maken van de The Godfather-films, is al verleden tijd. Hammer en zijn advocaat hebben de beschuldigingen altijd ontkend. Na zijn vertrek bij Shotgun Wedding noemde Hammer de aantijgingen ‘bullshit.’ Hij zou vertrokken zijn bij de productie om bij zijn gezin te kunnen blijven.

De uitgelekte screenshots van instagram-gesprekken én de onthullingen van eerdere partners liegen er desondanks niet om. Paige Lorenze is de ex-vriendin van de Call Me By Your Name-ster en heeft laatst in de Daily Mail een boekje open gedaan over hun praktijken. Ze deden aan BDSM, bondage, dominantie en sadisme. Tot zover prima, ieder zijn ding, maar het wordt nog een stuk erger. Hammer ging te ver toen hij met een mes zijn eerste initiaal in haar been kerfde. Ze hield, zei ze, regelmatig blauwe plekken aan hun capriolen over. 

Op een zeker moment zou hij haar gevraagd hebben om een paar ribben te laten verwijderen zodat hij die op de barbecue kon leggen om op te eten. Volg je het nog? In de uitgelekte DM-gesprekken, die niet te verifiëren zijn, bekent Hammer tegen verschillende van zijn ‘kittens’, zoals hij zijn doelwitten schijnt te noemen, kannibaal te zijn. In de berichtjes laat hij zichzelf helemaal gaan.

“Ik zie je hart voor me, in mijn hand, en dat ik bepaal wanneer het slaat. Ik ben 100% een kannibaal. Ik wil je eten. Fuck, dat is eng om toe te geven. Ik heb het nog nooit toegegeven. Ik heb wel eens het hart uit een levend dier gesneden en opgegeten. Het was nog warm”, was er te lezen in één van de vroegst uitgelekte screenshots. “Ik heb je bloed nodig. Ik smeek je om je bloed. Geef je het morgen aan me? Vergeet niet dat je van mij bent.”

Innerlijke demonen

In een uitgelekte memo is een stem te horen die wel enorm veel op die van Hammer lijkt. Hij geeft een uitleg over zijn lugubere berichtjes. “In the heat of the moment klinkt het perfect om te zeggen, maar voor anderen is het cringe.” Juist. In de rest van de gelekte DM-screenshots - en het zijn er veel - is een patroon te herkennen van intimiderend en manipulerend gedrag. 'Hammer' vraagt vrouwen om te beloven dat ze zijn eigendom zijn en heeft schijnbaar meerdere 'kittens' verzocht om hem hun bloed te geven. In één van de screenshots is te lezen hoe Hammer vraagt om een stukje van iemands teen. “Zo kan ik altijd een stukje van je bij me dragen.”

Ook Paige vindt zijn neigingen, die hij zelf onder de noemer ‘kink’ schaart, maar eng. Ze is bang dat hij over de streef gaat en andere vrouwen echt verwond. “Ik wil dat Armie met zijn innerlijke demonen aan de slag gaat en de pijn en trauma’s ziet die hij mij en andere vrouwen heeft bezorgd”, zegt ze. “Hij vertelde me dat er een hele gemeenschap is die dit soort dingen doet en dat hij niet iets crimineels deed. Hij dacht echt dat zijn fantasieën normaal zijn in de bdsm-gemeenschap. Ik dacht ook dat het dat was. Ik dacht dat ik veilig was.

Weer drie punten aftrek voor ADO Den Haag

Sport

Club gaat weer in beroep

Lees verder

President Poetin in zelfisolatie

Buitenland

Verschillende coronabesmettingen in zijn omgeving

Lees verder

Studentencorps verliest beurzen na gewelddadige ontgroeningen

Binnenland

Straf voor uit de hand gelopen ontgroeningen

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Tot tien maanden cel voor datadiefstal GGD

Lees verder

'Je wordt bedankt, Bin Laden': 'De missiemachine bleef draaien'

Lees verder

Hamilton is trots op stewards na straf voor Verstappen

Lees verder

Nieuwe arrestatie in verband met de vergisontvoering

Lees verder

Lingo-legende François Boulangé overleden

Lees verder

Kanye West ontvolgt Kim Kardashian op Instagram

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Naked Attraction-advertenties moeten van Londense bus

Lees verder

Luipaard bijt fotomodel in haar gezicht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: