NieuwNieuws

Niet Doodchecken

Kinderen van school getrapt na vondst Onlyfans-account moeder

"Het is body shaming en pestgedrag" - moeder die hier 150.000 dollar per maand mee binnenharkt

Drie zoons van een vrouw uit Californië hebben van hun katholieke school te horen gekregen dat ze niet meer terug mochten komen. Het waren niet de jongens die voor rottigheid zorgden. De school kreeg lucht van de ondeugende OnlyFans-account van hun moeder waar zij al sinds september 2019 tegen betaling pikante natuurbeelden van zichzelf en haar partner deelt voor haar wulpse 'fans'.

Reden voor het uitstapje naar de ondeugende app was een huwelijk dat in het slop was geraakt met haar man met wie ze al 14 jaar getrouwd was. "Ik miste de intimiteit die en ging door de overgang," vertelt moeder Crystal Jackson aan People Magazine. "Het maakt niet uit wat we deden, ik voelde me niet aantrekkelijk of sexy. Daarom besloten we de zaken iets pikanter aan te pakken om zo ons huwelijk te redden."

Dat mag dus niet

"OnlyFans is onze manier om aan intimiteit te werken en om mijn fantasie tot leven te laten komen. Ik maak deze beelden om mijn eigenwaarde een boost te geven," aldus Jackson die overigens best aardig blijkt te verdienen met haar nieuwe side job. In de eerste maand verdiende ze al 14.000 dollar en dat is iets meer dan twee jaar later opgelopen naar maar liefst 150.000 per maand.

De familie Jackson leek er warmpjes bij te zitten tot juli vorig jaar dan. Een anonieme vader had lucht gekregen van het pikante OnlyFans-account en roddelde flink in het rond. Als een lopend vuurtje werd er vooral onder de ouders bij het schoolbestuur op aangedrongen dat de kinderen geschorst moesten worden. "Hun hele strategie was vanaf dag een 'jullie moeten kapot', aldus Jackson.

Pesterijen en anonieme streken

Dit ging zelfs zo ver dat haar Onlyfans-kiekjes door een anonieme jaloerse preutse afzender op de bureau's van de directeur, koepelleider en bisschop van de kerk belandden. Na maandenlange pesterijen en bonje, besloot de school dat het welletjes was. De Onlyfans-mevrouw kreeg te horen dat haar zoons niet meer mochten terugkomen omdat haar werkzaamheden niet te rijmen waren met wat zij hun leerlingen willen bijbrengen.

Jackson is allesbehalve amused over de gang van zaken. "Dat in het jaar 2021, mensen een vrouw die haar eigen keuzes maakt samen met haar man voor zo veel haat en beledigingen zorgt. Het is stuitend wat voor een dubbele standaard deze ouders erop nahouden," besluit ze. Meer sfeerbeelden van mevrouw Jackson zijn terug te vinden op People Magazine, Instagram en haar OnlyFans zelf natuurlijk. Daar zijn ze echter niet SFW.

Acteur Paul Ritter (55) overleden

Glamorama

Bekend van o.a. Harry Potter, James Bond en Chernobyl

Lees verder

Reisorganisator D-Reizen is uitgereisd

Binnenland

Failliet verklaard door rechtbank

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

Bedreiger van schrijfster Lale Gül aangehouden

Lees verder

Daley Blind rest van seizoen uitgeschakeld

Lees verder

Rutte onthult: Ik kreeg informatie eerder dan de rest

Lees verder

School verbiedt 'slordig' matje in de nek

Lees verder

VIDEO - Dennis ontdekt alles over cryptomunten bij LiteBit

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Indiase vechthaan geeft eigenaar fatale castratie

Lees verder

Hoogbejaarde Fransoos racet met 191 km/u naar prikafspraak

Lees verder

Lachgasrit maakt einde aan gloednieuwe auto

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: