NieuwNieuws

Glamorama

Jaimie Vaes: Lil' Kleine isoleerde me, dreigde me vaak op straat te zetten

Rapper had haar en haar vrienden 'in zijn greep'

In een interview met YouTube-ster Robbert Rodenburg doet Jaimie Vaes donderdag alles uit de doeken over de spraakmakende zaak tussen haar en haar ex Lil' Kleine. Ze wijdt onder andere uit over het drugsgebruik van haar ex, de mishandelingen en de manier waarop het zo lang zo door kon gaan. Lil' Kleine wordt sinds vorig jaar verdacht van zware mishandeling van Jaimie.

Allereerst zegt Vaes dat er veel manieren zijn geweest waarop ze onbewust in zijn greep werd gehouden door Jorick, de echte naam van Lil' Kleine. Al jaren had de rapper last van momenten waarop hij zichzelf van woede niet in de hand had. Toch kon ze er niet veel tegenin brengen, vindt ze. "Ik mocht bijvoorbeeld niet ingeschreven staan in ons huis", vertelt ze. "Toen had ik het niet door, maar achteraf denk ik dat het was zodat hij me ieder moment op straat zou kunnen zetten. Daar dreigde hij vrijwel wekelijks mee."

De hele sociale omgeving van het stel is op de hoogte van het huiselijk geweld. Toch drukte Vaes haar vrienden op het hart dat het beter onder het tapijt geschoven kon worden. Ook als hartsvriend Koen van Dijk (bekend als Koen Kardashian, red.) een harde klap krijgt van Jorick benadrukt Vaes dat hij maar beter kan doen alsof er een "fillertje verkeerd gespoten" was in zijn gelaat. "Ik was zo in de war. Het valt bijna niet meer te verklaren."

Ibiza

Ook het "incident" in het hotel op Ibiza komt ter sprake. "Ik ben daar geduwd, geschopt, aan mijn haren getrokken", openbaart Vaes. De mensen in de kamer naast het stel sloeg alarm. "Ik was flink toegetakeld. Toen ben ik naar de politie gegaan". Toch krabbelt ze terug. De aangifte tegen Lil' Kleine wordt ingetrokken en ze neemt een videoboodschap op waarin ze samen met hem vertelt dat er niets aan de hand is. "Dat was een idee van het management van Jorick."

Golddigger

Over de aantijgingen dat ze vooral op Kleine's geld uit stelt Vaes een bondige wedervraag. "Welk geld?", zegt de influencer. "Ik ben uiteindelijk zonder iets weggegaan, zonder dat er iets door een andere partij geregeld werd". Ze zegt geen stuiver van hem te hebben gezien. "Ik heb zelfs afstand gedaan van de kinderalimentatie, want dat werd door Jorick niet betaald en dat had ik anders aan moeten vechten". 

"Iedere keer hoor ik het woord 'golddigger' en dat ik het voor het geld zou doen. Welk geld? Ik vraag tot de dag van vandaag niks en ik wil het ook niet vragen. Ik heb een jaar lang alles alleen moeten doen. Er werd nog geen bedje voor mijn zoon geleverd van zijn kant."

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: