NieuwNieuws Beta

Glamorama

'Herboren' Gordon gaat voor 'grootste comeback' ooit

Trekt de ex-topper straks weer volle zalen met nieuwe en oude noten op zijn zang?

Gordon is terug! En dat mag heel Nederland weten. Nadat hij vorige week bij Shownieuws een hele uitzending mocht vertellen over zijn eigen afschuwelijke doch aangrijpende bestaan, was hij in het weekend te horen bij WILDFM waarin hij fantaseert over de toekomst en Tino Martin. 

De 52-jarige Gordon heeft een ongelofelijk heftig jaar achter de rug, maar ziet nu gelukkig weer een sprankeltje hoop aan de horizon nadat hij een jaar 10 maanden van de alcohol en Colombiaans poedersuiker is afgebleven. Als het aan Gordon ligt, kan Nederland zijn borst natmaken voor een herboren Gordon die zowel zingt áls presenteert.

Om zijn ietwat uitgebluste zangcarrière nieuw leven in te blazen dook hij de studio in met Tino Martin die met zijn 36 jaar buiten het interessegebied van Gordon valt. En aangezien hier niet een kortstondige dramarelatie uit ontstond, heeft het tweetal een duet opgenomen. 

'Grootste comeback ooit' na einde muziekcarrière

Gordon zelf heeft in elk geval alle vertrouwen in Gordon, zo was te horen bij Ruud de WildFM. Volgens de immer bescheiden ex-verslaafde zou het duet 'Als Alles Wat Je Zegt Echt Waar Zou Zijn' het startschot kunnen zijn van de allergrootste comeback ooit. En de vijftiger wil geen volle zalen, maar direct een vol Ziggo Dome.

De volle zalen zijn alweer een poosje geleden voor zingende prestentator   die tijdens de rehab bijna de helft van het personeel van zijn horecaonderneming op straat heeft geknikkerd. Als onderdeel van de Toppers lukte dit nog wel, maar hier is hij geen onderdeel meer van sinds hij in 2011 vertrok met ruzie en omdat hij zich volledig wilde focussen op de vijf heren van LA The Voices. 

Twee jaar later werd Gordon het slachtoffer van interne conflicten binnen de boyband die werd opgedoekt zodat het flamboyante multi-talent zich kon focussen op zijn eigen solocarrière die nooit echt een succes werd. Veel Nederlanders weten nog waar ze waren toen het heftige nieuws van 29 november 2015 insloeg in als een bom. Toen maakte Gordon bekend dat Gordon definitief ging stoppen met zingen.

Deze belofte heeft hij gebroken. 

Twee jaar cel voor ex-hoofdredacteur Gaykrant

Binnenland

Krijgt hogere straf dan eis van OM

Lees verder

Weer sterke stijging: 8.764 nieuwe besmettingen erbij

Binnenland

Na enkele dagen afvlakking, nu weer recordstijging

Lees verder

Meer NieuwNieuws

VIDEO - Willy zegt sorry voor vakantietrip in videoboodschap

Lees verder

Lance Stroll was besmet met corona, maar racet dit weekend

Lees verder

Tilburger neemt kind (1) mee naar drugsdeal

Lees verder

Kim Kardashian: Ik dacht dat ze me zouden verkrachten

Lees verder

Strike! Auto ramt enorme bowlingpins Eindhoven

Lees verder

Viroloog Osterhaus pleit voor lockdown van vier weken

Lees verder

Fast & Furious-reeks stopt na elfde film

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Lange Frans beschuldigd van betrokkenheid bij complottheorieën

Lees verder

Pinguïn-homokoppel steelt nest van lesbisch pinguïnstel

Lees verder

Kattenplaatje van 2000 jaar oud gevonden in Peru

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws