NieuwNieuws

Glamorama

Oeps! Iedereen is klaar met Gaby Blaaser

Toch maar niet trouwen

Jordy Jahmal van Videolandserie De Bachelorette is helemaal klaar met Gaby Blaaser. Dat laat hij weten in een post op zijn Instagram-account. En dat terwijl hij vorige week nog aangaf een trouwerij met Gaby wel te zien zitten! Huh? Dat ging snel.

In De Bachelorette probeerden achttien vrijgezelle kerels het hart van Gaby Blaaser voor zich te winnen in Zuid-Afrika. Aanvankelijk leek deelnemer Joey als winnaar uit de bus te komen, totdat de eerder weggestuurde Jordy werd teruggeroepen. Tussen laatstgenoemde en Gaby was alles weer koek en ei, en eenmaal terug in Nederland hielden zij contact. Vorige week liet een enthousiaste Jordy aan RTL Boulevard weten dat er een date gepland stond. Eind goed al goed, zou je denken. Toch? TOCH? Nou, verkeerd gedacht!

Schokkend nieuws

Gaby werd onlangs namelijk in Amsterdam gespot met ene Bas Schothorst, die niet meedeed aan het programma. Shownieuws onthulde het schokkende nieuws dat de twee zelfs gezoend zouden hebben. De realityster wilde het nieuws zelf niet bevestigen, maar verwees door naar haar management. Die liet weten dat Gaby en Bas geen koppel zijn. Dit is belangrijke informatie, omdat er anders sprake zou kunnen zijn van doorgestoken kaart, list en bedrog. Want als dat zo zou zijn dan had Gaby namelijk al een relatie tijdens een programma waarin ze een relatie zocht. En dat is natuurlijk niet zo netjes.

Iedereen is er klaar mee

Nou goed. Onlangs kreeg RTL Boulevard een foto doorgestuurd, waarop Gaby op het terras zat met Bas. De twee lijken het op de foto erg gezellig te hebben. Jordy (die een trouwerij met Gaby tot dan toe dus wel zag zitten), bleek helaas ook oren en ogen te hebben. Hij zag de foto, en gooide de tekst voor zijn huwelijksaanzoek direct in de papierversnipperaar. 'De mazzel', schrijft hij bij een post op zijn Instagram. Joey, die een paar dagen terug in een ander interview met RTL Boulevard nog aangaf niet te geloven dat er ├ęcht iets speelde tussen Jordy en Gaby, krijgt nu dus ineens gelijk! "Ik heb wel zo'n idee dat dat ook helemaal niks is op het moment", zei hij toen over Jordy en Gaby.

Jordy is dus helemaal klaar met Gaby. Maar hij is niet de enige. Ook Joey liet eerder deze week eenzelfde soort geluid horen. Daarnaast kon de Instagram-post van Jordy op steun rekenen van andere ex-deelnemers. Zo schrijft finalist Niek: 'Dat ging heel snel van nul naar honderd.' 

Waar wij eerder nog schreven dat iedereen aan het daten was met Gaby, lijkt 'iedereen' nu dus gereduceerd te zijn tot Bas. Maar eh, hadden zij nou al een relatie tijdens het programma? Dat hoort u hopelijk snel!

Na advocaat Jos Brech ook OM in hoger beroep

Binnenland

Zaak Nicky Verstappen komt voor het Hof

Lees verder

PODCAST - Het NieuwNieuws van 24 november

Binnenland

In een paar minuten bijgepraat over de belangrijkste en opvallendste NieuwNieuws-nieuwtjes

Lees verder

Vegan Streaker vindt vegetarisch gevangenisvoer heel erg goor

Binnenland

Met een crowdfundingsactie wil hij voor zichzelf een Beter Leven-keurmerk kopen.

Lees verder

Meer NieuwNieuws

De Jonge: Reken op gedeeltelijke lockdown tot na half januari

Lees verder

Temptation Island-dames slachtoffer van 'nep-John de Mol'

Lees verder

Winnaar bekend: Zeesluis IJmuiden heet Zeesluis IJmuiden!

Lees verder

Jupiter en Saturnus gaan 'daten' aan de aardse sterrenhemel

Lees verder

Minderjarige jongens opgepakt voor gewapende overval

Lees verder

Theo Hiddema (FvD) vertrekt uit de Tweede Kamer

Lees verder

Sterke daling coronacijfers vandaag: 3.979 besmettingen

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Huisdieren slapen veel door verveling

Lees verder

Man bestelt biertje in bar, geeft fooi van 3000 dollar

Lees verder

Winkeldief bedreigt personeel met naald

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: