NieuwNieuws Beta

Glamorama

Sylvie Meis' ouders missen dè sprookjesbruiloft van de eeuw

Een nieuwe mokerslag in Sylvie's emotionele rollercoaster van 2020?

Dat het coronavirus niet alleen gewone burgers treft, bewijst de emotionele hel waar stijlicoon en fashion-keizerin Sissi Sylvie Meis dit jaar in verzeild raakte. Nadat haar geplande droomhuwelijk eerder dit jaar al moest worden uitgesteld vanwege de pandemie problematiek, blijven er nu twee stoelen op de eerste rij leeg tijdens het fonkelende huwelijksspektakel dat dit weekeinde in al zijn pracht en praal losbarst.

Een emotionele Sylvie Meis, die op dit moment de laatste puntjes op de i zet voor de allerbeste bruiloft in de geschiedenis van de mensheid, laat in een exclusief interview aan het Duitse Bild dat de mooiste dagen van haar leven minder mooi worden dan ze had gehoopt. Haar ouders wonen in Antwerpen waardoor afreizen naar Florence om hun succesvolle en sprankelende Sylvie het ja-woord te zien geven tegen haar aanstaande Nicolas Castello.

De familie heeft in de afgelopen weken telkens tussen hoop en vrees geleefd. Vanwege de grillige pandemische ontwikkelingen, werd het vraagteken of de ouders wel naar Italië konden reizen per dag ietsje groter. Dit slopende emotionele wik-en-weeg-proces mondde een dag voor de receptie uit in een hartverscheurende deceptie. 

Van blauwe luchten naar donkere wolken?

Sylvie is zo tot over de oren verliefd op de Duitse kunstenaar dat ze maar liefst vier dagen heeft uitgetrokken om 'ja', te zeggen. Voor Meis' ouders Ron en Rita wordt het echter een lastig verhaal om hun dochter het ja-woord live uit te kunnen zien spreken. De zestigers blijven vanwege het besmettingsgevaar thuis tijdens de plechtigheden. Missen ze deze huwelijkse happening nu helemaal? Dat gelukkig niet. 

De familie heeft een slimme creatieve oplossing bedacht om papa en mama Meis alsnog een beetje aanwezig te laten zijn in de luxe Paleis van Versailles-achtige balzaal. Via een livestream kunnen ze vanaf morgen live meekijken vanaf de bank. Sylvie-expert Bart Ettekoven meldt aan SBS Shownieuws dat de 42-jarige wereldster het nieuws ongelofelijk pijnlijk vindt.

Hij claimt zelfs dat er sprake is van figuurlijke donkere wolken boven de bruiloft die voor Meis eindelijk een stukje positiviteit had moeten brengen na een reeks van intense tegenslagen. Gelukkig zijn het niet alleen maar donkere wolken aan de horizon: geheel volgens plan kwam maandag haar peperdure jurk, waar maandenlang aan gewerkt was door een Israëlische topontwerper, wel volgens de planning aan.

Is er ook sprake van letterlijke donkere wolken aanstaand weekeinde in Florence? Volgens Weeronline niet. Voor de aankomende twee dagen is een vriendelijk zonnetje te zien met een weercijfer '9'. Kan beter, maar krappe voldoende. De zondag krijgt een twijfelachtige 8, maar de maandag lijkt helemaal roet in het eten te gooien, met een teleurstellende zeven met kans op buien in de middag. Als dit maar goedkomt.

Emotionele achtbaan van biblische proporties

Sylvie Meis heeft een uitzonderlijk heftig periode achter de rug. Haar 'rampjaar' 2020 stond vooral in het teken van het coronavirus waardoor opdrachtgevers wegbleven, ze zichzelf in haar eigen fitness moest zien te vermaken en tot overmaat van ramp ook nog urenlang in zware angst leefde nadat er in haar lievelingsrestaurant coronabesmettingen waren vastgesteld.

De bescheiden killerbody-koningin heeft zich echter ondanks deze mentale mokerslagen niet uit het veld laten slaan. Want gelukkig zijn er ook nog enkele stippen aan de horizon voor Meis. Want haar andere grote liefde Damián, de zoon van haar ex--voetballer Rafael van der Vaart, is wel bij de plechtigheid aanwezig.

Voor hem is een hoofdrol weggelegd in de bruiloft van de eeuw. Omdat vader Ron heeft moeten afzeggen, zal Sylvie aan de hand van haar 14-jarige tienerzoon de zaal betreden waar hij als apetrotse zoon zijn belachelijk succesvolle moeder weggeeft aan zijn kersverse stiefvader Niclas.

"Dat wordt natuurlijk heel spannend. Dat is toch wel emotioneel en daar verheug ik me heel erg op", vertelt Sylvie Meis-deskundige Ettekoven namens de internationaal befaamde influencer in de Shownieuwsuitzending van donderdag. Ondanks deze sprankelende sterrenhappening van morgen, is de agenda van de Politieke Algemene Beschouwingen niet gewijzigd waardoor parlementsleden veroordeeld zijn tot het terugkijken van Shownieuws.

Binnenland

Zeer Ernstig: Rijksoverheid verdubbelt stilletjes aantal regio's hoogste risiconiveau

Lees verder

Video - Zeeuwse jeugd zuipt en paft het meest van allemaal

Binnenland

Wij peilden de sfeer in Renesse, het drank- en tabakswalhalla van minderjarig Nederland

Lees verder

PODCAST - Het NieuwNieuws van 21 oktober

Buitenland

Binnen een paar minuten ben jij  op de hoogte van het belangrijke en opvallende nieuws! 

Lees verder

Nederlandse 'profeet' opgepakt in Duits klooster

Binnenland

De 58-jarige leider van een religieuze gemeenschap zou een 25-jarige vrouw gegijzeld hebben

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Hier zitten de felste coronahaarden van Nederland op dit moment

Lees verder

Lotto-winnaar deelt hoofdprijs met zichzelf

Lees verder

Lange Frans moet huilen om gewist YouTube-kanaal

Lees verder

Twee jaar cel voor ex-hoofdredacteur Gaykrant

Lees verder

Weer sterke stijging: 8.764 nieuwe besmettingen erbij

Lees verder

VIDEO - Willy zegt sorry voor vakantietrip in videoboodschap

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Lange Frans beschuldigd van betrokkenheid bij complottheorieën

Lees verder

Pinguïn-homokoppel steelt nest van lesbisch pinguïnstel

Lees verder

Kattenplaatje van 2000 jaar oud gevonden in Peru

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws