NieuwNieuws

Glamorama

Sylvie Meis' ouders missen dè sprookjesbruiloft van de eeuw

Een nieuwe mokerslag in Sylvie's emotionele rollercoaster van 2020?

Dat het coronavirus niet alleen gewone burgers treft, bewijst de emotionele hel waar stijlicoon en fashion-keizerin Sissi Sylvie Meis dit jaar in verzeild raakte. Nadat haar geplande droomhuwelijk eerder dit jaar al moest worden uitgesteld vanwege de pandemie problematiek, blijven er nu twee stoelen op de eerste rij leeg tijdens het fonkelende huwelijksspektakel dat dit weekeinde in al zijn pracht en praal losbarst.

Een emotionele Sylvie Meis, die op dit moment de laatste puntjes op de i zet voor de allerbeste bruiloft in de geschiedenis van de mensheid, laat in een exclusief interview aan het Duitse Bild dat de mooiste dagen van haar leven minder mooi worden dan ze had gehoopt. Haar ouders wonen in Antwerpen waardoor afreizen naar Florence om hun succesvolle en sprankelende Sylvie het ja-woord te zien geven tegen haar aanstaande Nicolas Castello.

De familie heeft in de afgelopen weken telkens tussen hoop en vrees geleefd. Vanwege de grillige pandemische ontwikkelingen, werd het vraagteken of de ouders wel naar Italië konden reizen per dag ietsje groter. Dit slopende emotionele wik-en-weeg-proces mondde een dag voor de receptie uit in een hartverscheurende deceptie. 

Van blauwe luchten naar donkere wolken?

Sylvie is zo tot over de oren verliefd op de Duitse kunstenaar dat ze maar liefst vier dagen heeft uitgetrokken om 'ja', te zeggen. Voor Meis' ouders Ron en Rita wordt het echter een lastig verhaal om hun dochter het ja-woord live uit te kunnen zien spreken. De zestigers blijven vanwege het besmettingsgevaar thuis tijdens de plechtigheden. Missen ze deze huwelijkse happening nu helemaal? Dat gelukkig niet. 

De familie heeft een slimme creatieve oplossing bedacht om papa en mama Meis alsnog een beetje aanwezig te laten zijn in de luxe Paleis van Versailles-achtige balzaal. Via een livestream kunnen ze vanaf morgen live meekijken vanaf de bank. Sylvie-expert Bart Ettekoven meldt aan SBS Shownieuws dat de 42-jarige wereldster het nieuws ongelofelijk pijnlijk vindt.

Hij claimt zelfs dat er sprake is van figuurlijke donkere wolken boven de bruiloft die voor Meis eindelijk een stukje positiviteit had moeten brengen na een reeks van intense tegenslagen. Gelukkig zijn het niet alleen maar donkere wolken aan de horizon: geheel volgens plan kwam maandag haar peperdure jurk, waar maandenlang aan gewerkt was door een Israëlische topontwerper, wel volgens de planning aan.

Is er ook sprake van letterlijke donkere wolken aanstaand weekeinde in Florence? Volgens Weeronline niet. Voor de aankomende twee dagen is een vriendelijk zonnetje te zien met een weercijfer '9'. Kan beter, maar krappe voldoende. De zondag krijgt een twijfelachtige 8, maar de maandag lijkt helemaal roet in het eten te gooien, met een teleurstellende zeven met kans op buien in de middag. Als dit maar goedkomt.

Emotionele achtbaan van biblische proporties

Sylvie Meis heeft een uitzonderlijk heftig periode achter de rug. Haar 'rampjaar' 2020 stond vooral in het teken van het coronavirus waardoor opdrachtgevers wegbleven, ze zichzelf in haar eigen fitness moest zien te vermaken en tot overmaat van ramp ook nog urenlang in zware angst leefde nadat er in haar lievelingsrestaurant coronabesmettingen waren vastgesteld.

De bescheiden killerbody-koningin heeft zich echter ondanks deze mentale mokerslagen niet uit het veld laten slaan. Want gelukkig zijn er ook nog enkele stippen aan de horizon voor Meis. Want haar andere grote liefde Damián, de zoon van haar ex--voetballer Rafael van der Vaart, is wel bij de plechtigheid aanwezig.

Voor hem is een hoofdrol weggelegd in de bruiloft van de eeuw. Omdat vader Ron heeft moeten afzeggen, zal Sylvie aan de hand van haar 14-jarige tienerzoon de zaal betreden waar hij als apetrotse zoon zijn belachelijk succesvolle moeder weggeeft aan zijn kersverse stiefvader Niclas.

"Dat wordt natuurlijk heel spannend. Dat is toch wel emotioneel en daar verheug ik me heel erg op", vertelt Sylvie Meis-deskundige Ettekoven namens de internationaal befaamde influencer in de Shownieuwsuitzending van donderdag. Ondanks deze sprankelende sterrenhappening van morgen, is de agenda van de Politieke Algemene Beschouwingen niet gewijzigd waardoor parlementsleden veroordeeld zijn tot het terugkijken van Shownieuws.

Video - Mark Rutte: Ik zat fout in ruzie met Sigrid Kaag

Politiek

Premier heeft zijn woedeaanvallen tegenwoordig wel 'meer onder controle'

Lees verder

Tadaa! Dit is de nieuwe Red Bull van Max Verstappen

Sport

Met de RB19 naar een derde titel

Lees verder

Dode en gewonden bij ongeluk in Zeeuwse olieraffinaderij

Algemeen

Oorzaak ongeval onbekend

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Gary Glitter vervroegd vrij wegens goed gedrag

Lees verder

Belgisch stel laat baby achter op vliegveld bij gebrek aan vliegticket

Lees verder

In Frankrijk opgepakte maffiamoordenaar werkte als pizzabakker

Lees verder

Vrouw vermoordt dubbelganger om eigen dood in scène te zetten

Lees verder

Rose had Jack wél kunnen redden na ondergang Titanic

Lees verder

Man klaagt vrouw aan omdat ze niet wil daten

Lees verder

Risico op kanker door alcohol bij veel mensen onbekend

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Menselijke penis gevonden bij tankstation, eigenaar onbekend

Lees verder

Duitse rechter: kebabtent is geen restaurant

Lees verder

Man bijt slang: 22-jarige gearresteerd voor afbijten hoofd van huisdier

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: