NieuwNieuws Beta

Sport

EasyToys mag tóch aan de memmen van FC Emmen zitten

Een bevredigende climax na een uiterst stroef voorspel met de KNVB

Opwindend nieuws in de bestuurskamer van FC Emmen, na een nieuwe dialoog met de zwarte kousen van de KNVB is er dan toch nog een bevredigende climax uit het Easy Toys-avontuur gekomen. De club liet zelf weten dat de KNVB alsnog toestemming gaf voor de sponsorrelatie met het nieuwe liefje van de voetbalclub.

Dildotoko EasyToys komt hiermee officieel op de noeste bezwete hijgende borstkassen van de Eredivisiespelers te staan. Lang leek het erop dat de voetbalbond zijn poot stijf hield. De shirtsponsor zou in strijd zijn met de voorschriften op het gebied van de goede smaak en daarnaast verwijzen naar de seksindustrie.

Want na lang getouwtrek is het ja-woord eruit. Het nieuws werd donderdag door de club naar buiten gebracht via een persbericht op de site. Technisch directeur Ronald Lubbers heeft er in elk geval zin in om met EasyToys te spelen en samen met hen te groeien

Dat de KNVB aanvankelijk niet enthousiast werd van de shirtsponsor, stond als een paal boven water. Zij waren niet onder de indruk van de avances van de Drenten en hun spannende setje. 

Trillend de Eredivisie in

De aanhouder wint, bleek vandaag. Omdat Emmen bleef aandringen bij de bond zelfs dreigde de rechter bij het onderonsje te betrekken als de KNVB hen opnieuw cockblockte. Alles om niet nogmaals met blauwe ballen onder een blanco shirt huiswaarts gestuurd te worden.

Na een stroef maar zeer aanhoudend voorspel, is het Emmen gelukt om de KNVB toch te laten bukken. Hiermee is weg vrij voor de penetratie van EasyToys in de hoogste voetbalkontpetitie van Nederland. Deze staat gepland op zondag  27 september in eigen huis tegen Willem II die die met het minder controversiële Logistic Force op het shirt aantreden.

Toch blijft er nog wel een vinger in de doos aan de pols, het oorspronkelijke contract van drie jaar shirtsponsorplezier, is opgedeeld in twee fases van een en twee jaar. Eind dit jaar besluit de Algemene Vergadering Betaald Voetbal of de stoute sponsorovereenkomst van FC Emmen nog twee seizoenen extra voor catacombengenot - en de slappe lach bij tegenstanders en op de tribune - mag zorgen.

Voor FC Emmen, en vooral EasyToys, is het een vrij vibrerend weekje. De club haalde niet alleen het landelijke nieuws, maar ging eveneens de grens over met hun nieuwe sponsorschatje. Ook de shirts met het EasyToys-logo vonden al gretig aftrek in de fanshop. Gisteren hadden al 1.600 mensen zo'n tochtige tuniek aangeschaft.

Instagram introduceert nieuw borstenbeleid

Glamorama

Het moet allemaal niet te sexy zijn

Lees verder

Te koop: bijzonder klushuis met enorme inboedel

Buitenland

Hier worden zelfs hoarders bang van

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Hobbypiloot brengt huisdieren in veiligheid tijdens lockdown

Lees verder

Dieven breken in bij escape room Utrecht

Lees verder

Overvaller gepakt door afgehakte vinger op plaats delict

Lees verder

Insta-model filmt gluurders vanaf haar ronde billen

Lees verder

Oreo bouwt enorme koekjeskluis in Noorwegen

Lees verder

Officieel: Morgen GEEN persconferentie met nieuwe coronamaatregelen

Lees verder

Afgetrainde Nicole Scherzinger showt sexy kiekjes

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Hond met groene vacht geboren in Italië

Lees verder

Ontsnapte klonende mutantenkreeftjes ‘terroriseren’ Vlaamse begraafplaats

Lees verder

Historicus ontdekt echte 'James Bond' in archieven koude oorlog

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws