NieuwNieuws Beta

Tech & Gaming

iPhone 12 onthuld op 13 oktober

Vier nieuwe streelpanelen op komst

Het meest waardevolle bedrijf ter wereld heeft bekend gemaakt wanneer het de nieuwste iPhone-lineup gaat presenteren. Over een week zullen ze vanaf 19:00 de nieuwste apparaatjes laten zien om je geld voor over de balk te smijten. 

In eerdere jaren liet Apple twee of drie nieuwe telefoons de revue passeren, dit keer zijn het er waarschijnlijk vier. De ‘reguliere’ iPhone 12,  een kleiner broertje in de iPhone 12 mini (die waarschijnlijk helemaal niet zo mini is), een duurdere en krachtigere variant in de iPhone 12 Pro, en dáár weer een megaversie van voor de écht goed bedeelden onder ons: de iPhone 12 Pro Max. Althans, als we de geruchten moeten geloven.

De aankondiging heeft zoals gebruikelijk weinig om handen anders dan een dag, een tijd, en de begroeting ‘Hi, Speed,’ dat lijkt te verwijzen naar nieuwe 5G-antennes in de iPhone 12. Geruchten rond iPhones komen nooit helemaal uit, maar dit keer gaat er een hardnekkig verhaal rond dat de nieuwe iPhones een ander design krijgen dan de twee voorgangers. Via uitgelekte 3D-modellen en dummy’s die gebruikt worden bij het ontwerpen van hoesjes en skins voor het apparaat is te zien dat Apple weer teruggaat naar de rechte hoeken van de iPhones 4 en 5. Het nieuwe ontwerp heeft nog het meest weg van dat van de iPad Pro. In dat hoekige jasje zal Apple waarschijnlijk voor elk model een OLED-scherm en een snellere processor gebruiken. 

Gebruikelijke irritaties met de huidige iPhones, zoals het gebrek aan een vingerafdrukscanner en die vervelende inkeping aan de bovenkant zijn volgens sommige geruchten ook verleden tijd. Zo zou Apple werken aan een vingerscanner die onder het scherm verstopt zit en een cameramodule bovenin die wat kleiner is, of zelfs helemaal verdwenen. Het bedrijf uit Cupertino is met dit soort nieuwe technieken meestal helemaal niet zo snel, dus neem deze verhalen met een korrel zout.

In september hield Apple al een presentatie waarin ze nieuwe horloges, iPads en software aankondigden. Qua hardware hebben ze waarschijnlijk niet zo veel meer in het vat, naast misschien een nieuwe koptelefoon van eigen makelij en AirTags, waarmee je met locatiebepaling je sleutels terug zou kunnen vinden. Over een week weten we het zeker. 

VIDEO - Dennis Schouten officieel gepromoveerd tot 'influencer'

Binnenland

En influencers krijgen gratis spullen, zo ook onze troeteltukker 

Lees verder

Deze regio's lijken controle over corona iets terug te winnen

Binnenland

Een sprankje hoop op de dag waarop Nederland voor het eerst meer dan 10.000 gevallen meldt?

Lees verder

Brit verkracht kippen en krijgt drie jaar cel

Niet Doodchecken

Hij mag wel gewoon nog kippen als huisdier hebben

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Knoop doorgehackt: Vegaburger is ook burger

Lees verder

'Was' NOOIT mondkapjes in de magnetron want dat is heel dom

Lees verder

Football Manager bleek wondermiddel tegen geheugenverlies

Lees verder

Springlevende kiezer schrikt zich dood

Lees verder

Pedojagers lokken vermeend pedofiel naar parkeerplaats

Lees verder

Renners hebben geen zin: Giro etappe ingekort

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Boze imker dumpt 1.500 terrorwespen bij gemeentehuis

Lees verder

Dwarse Drent kost provincie miljoenen

Lees verder

Lotto-winnaar deelt hoofdprijs met zichzelf

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws