NieuwNieuws

Glamorama

Lange Frans moet huilen om gewist YouTube-kanaal

En er kwam eindelijk een respons van zijn stoorzender Arjen Lubach...

Het YouTube-kanaal van Lange Frans is volledig weggejorist van YouTube. Niet alleen zijn controversiële complotvlogs van onlangs, maar ook zijn oudere muzikale werk zoals als Zinloos, Het land van, Moppie en Mee naar Diemen-Zuid uit de beginjaren van dit millennium zijn niet meer via zijn kanaal te bewonderen.

Via Twitter laat de maatschappelijk betrokken zondebok weten hier behoorlijk in zak en as mee te zitten. Opnieuw probeert hij in contact te treden met degene die zijn leven zo op de kop zette: Arjen Lubach. In een bericht bedankt de kritische denker uit Diemen de Late Night Show-heerser voor zijn aandeel in dit moderne drama van Bijbelse proporties.

Toch is dit keer ook ruimte voor biecht en een verzoek om de helpende hand van een BarmLubache Samaritaan. De NPO-presentator zou hem misschien kunnen helpen bij de wederopstanding van zijn archief via zijn 'goede contacten bij YouTube', schrijft Frans.

Gehoorde gebeden

Misschien dat de John Oliver van de Lage Landen de onverbiddelijke Google-computergoden op andere gedachten kan brengen. Dit lukte! Lange Frans' gebeden werden verhoord door de presentator die na drie dagen stilzwijgen tot hem sprak over de fabeltjesfuik-hysterie.

"Hee YouTube, zet die muziek eens terug", antwoordde Lubach binnen enkele minuten. Want censuur is volgens de stoorzender absoluut niet de bedoeling. Lubach meent dat algoritme van Google een grote vergissing heeft gemaakt in hun oordeel en steunt hem in zijn strijd.

Ook had Hij een duidelijke boodschap voor een ieder de veelbesproken Fransban wel om te lachen vond. 

Hoofdstukken in hoofdzonden

Het leven van Lange Frans is in de voorbije dagen in een soort emotionele rollercoaster veranderd. Maandenlang kon hij op vrij gulzige Gula wijze filmpjes maken over de deepstate, plandemic en Cabal. Daar kwam afgelopen zondag rond de klok van tien abrupt verandering in.

Aanvankelijk reageerde Frans met ijdele strijdvaardigheid Superbia nadat hij 'gedemoniseerd' werd op het grote Zondag met Lubach-podium, daarna kwam gemakszucht Acedia nadat hij de vermeende betrokkenheid bij satanistische complottheorieën wel erg snel naar het rijk der fabelen verwees.

Gisteren was hij des duivels Ira doordat RTL Boulevard de confrontatie met zijn plaaggeest niet voor elkaar kreeg terwijl hij hier reikhalzend naar hunkerde Luxuria. Vandaag werd hij bezeten door nijd Invidia nadat zijn gehele videokanaal richting de eeuwige jachtvelden is heengegaan.

Het wegvallen van zijn contentkindje betekent niet alleen emotionele schade. De influencer dreigt hiermee ook een belangrijke inkomstenbron Avaritia te verliezen. Het is niet bekend of YouTube het kanaal uit voorzorg offline haalde nadat ex-Rembo Maxim Hartman suggereerde hier 'waarschijnlijk' corona door opliep.

Tadaa! Dit is de nieuwe Red Bull van Max Verstappen

Sport

Met de RB19 naar een derde titel

Lees verder

Dode en gewonden bij ongeluk in Zeeuwse olieraffinaderij

Algemeen

Oorzaak ongeval onbekend

Lees verder

Gary Glitter vervroegd vrij wegens goed gedrag

Glamorama

Voormalig zanger mag naar huis

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Belgisch stel laat baby achter op vliegveld bij gebrek aan vliegticket

Lees verder

In Frankrijk opgepakte maffiamoordenaar werkte als pizzabakker

Lees verder

Vrouw vermoordt dubbelganger om eigen dood in scène te zetten

Lees verder

Rose had Jack wél kunnen redden na ondergang Titanic

Lees verder

Man klaagt vrouw aan omdat ze niet wil daten

Lees verder

Risico op kanker door alcohol bij veel mensen onbekend

Lees verder

Rechter geeft Sharon Dijksma (PvdA) tik op de vingers wegens instellen online gebiedsverbod

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Menselijke penis gevonden bij tankstation, eigenaar onbekend

Lees verder

Duitse rechter: kebabtent is geen restaurant

Lees verder

Man bijt slang: 22-jarige gearresteerd voor afbijten hoofd van huisdier

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: