NieuwNieuws

Glamorama

Gordon wil NOOIT meer reageren op columns Angela de Jong

Laat Gordon in een reactie weten na een column van Angela de Jong

Gordon is klaar met televisiecriticus Angela de Jong na een column die hij naar eigen zeggen bewust niet gelezen heeft. Via Instagram vertelt de flamboyante geheelonthouder dat hij zijn kwelgeest van het AD he-le-maal door heeft. Door niet op haar hatelijke gekalk te reageren, wat hij nu feitelijk toch aan het doen is, wil hij de poten onder het podium van Angela de Jong zagen zodat ze minder aandacht krijgt.

De voormalige topper is van plan het voortaan over een andere boeg te gooien en De Jong te omhelzen met de mantel der liefde. "Ik kan iemand die jaloers is op m'n positieve houding opnieuw laten voelen hoe dat is", vertelt hij in het bericht waarin hij toegeeft dat zijn optreden van afgelopen vrijdag inderdaad niet zijn meest sprankelende was. Maar hij had er wel plezier in.

De 'persoonlijke wrok' die De Jong in de voorbije jaren zou hebben ontwikkeld uit zich volgens de huis, tuin en keuken-psycholoog in 'altijd op de man spelen' en 'respectloos gedrag'. Toch is dit ook niet heel vreemd voor iemand die niet beschikt over 'empathie' en 'mensenkennis', luidt de Angela-analyse van de herboren positivieitsgoeroe.

Negatieve levenshouding door sekstekort?

Later in het bericht vraagt hij zich af of De Jong's kinderen trots op haar zijn, of ze beseft dat ze Nederland sloopt met haar 'negatieve energie' en of ze wel vaak genoeg met meneer De Jong onder de lakens kruipt voor een intiem onderonsje. "Want ik denk zelf namelijk heel stiekem van niet", besluit Gordon zijn handreiking aan de vrouw waar hij 'nooit meer op zou reageren.'

In de reacties van de fans is vooral ruimte voor bijval. Zo zegt ene Marjan 'Hatse flats', laat een jongeman genaamd Menno de term 'Dik varken' vallen en vertelt 'een papa met drie kindjes' dat hij de televisie op een ander kanaal zet zodra Angela de Jong in een talkshow verschijnt.

Het is niet bekend of 'lieve Angela' gebruik zal maken van het aanbod om te beginnen aan een zelfhulpprogramma om net zo veel positieve energie uit te stralen als Gordon. Of dit gevolgen heeft voor het klassement van de meest hypocriete Talpa-medewerkers is nog te vroeg om te zeggen.

Politiek

Timmermans gaat Caroline van der Plas (BBB) 'uitleggen wat de Europese regels zijn'

Lees verder

Verdachte aangehouden na gezinsdrama A59

Algemeen

Bestuurder had teveel gedronken en drugs gebruikt

Lees verder

Heleen van Royen (58) trots op geslaagde fitgirl-missie

Glamorama

'Je kunt op elke leeftijd starten'

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Volledig bestuur meldpunt Mores afgetreden, 'imago aangetast'

Lees verder

'Koopwoningen voor het eerst in bijna 10 jaar goedkoper'

Lees verder

Dassen versus ProRail: 2-0. Treinverkeer hele week plat

Lees verder

Video - Coalitie blokkeert debat over uitslag verkiezingen, oppositie woest

Lees verder

Jutta Leerdam ook in vorm in gesmolten ijs

Lees verder

Chanteur van André van Duin bekent en zegt sorry

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Belg rent nét op tijd ultramarathon in Amerikaanse bergen uit

Lees verder

Twee mannetjesmuizen krijgen samen kleintjes, wat betekent dit voor mensen?

Lees verder

Driekleur mag weer fier wapperen in Rood-Wit-Blauw, vinden boerenactiegroepen

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: