NieuwNieuws

Glamorama

Gordon wil NOOIT meer reageren op columns Angela de Jong

Laat Gordon in een reactie weten na een column van Angela de Jong

Gordon is klaar met televisiecriticus Angela de Jong na een column die hij naar eigen zeggen bewust niet gelezen heeft. Via Instagram vertelt de flamboyante geheelonthouder dat hij zijn kwelgeest van het AD he-le-maal door heeft. Door niet op haar hatelijke gekalk te reageren, wat hij nu feitelijk toch aan het doen is, wil hij de poten onder het podium van Angela de Jong zagen zodat ze minder aandacht krijgt.

De voormalige topper is van plan het voortaan over een andere boeg te gooien en De Jong te omhelzen met de mantel der liefde. "Ik kan iemand die jaloers is op m'n positieve houding opnieuw laten voelen hoe dat is", vertelt hij in het bericht waarin hij toegeeft dat zijn optreden van afgelopen vrijdag inderdaad niet zijn meest sprankelende was. Maar hij had er wel plezier in.

De 'persoonlijke wrok' die De Jong in de voorbije jaren zou hebben ontwikkeld uit zich volgens de huis, tuin en keuken-psycholoog in 'altijd op de man spelen' en 'respectloos gedrag'. Toch is dit ook niet heel vreemd voor iemand die niet beschikt over 'empathie' en 'mensenkennis', luidt de Angela-analyse van de herboren positivieitsgoeroe.

Negatieve levenshouding door sekstekort?

Later in het bericht vraagt hij zich af of De Jong's kinderen trots op haar zijn, of ze beseft dat ze Nederland sloopt met haar 'negatieve energie' en of ze wel vaak genoeg met meneer De Jong onder de lakens kruipt voor een intiem onderonsje. "Want ik denk zelf namelijk heel stiekem van niet", besluit Gordon zijn handreiking aan de vrouw waar hij 'nooit meer op zou reageren.'

In de reacties van de fans is vooral ruimte voor bijval. Zo zegt ene Marjan 'Hatse flats', laat een jongeman genaamd Menno de term 'Dik varken' vallen en vertelt 'een papa met drie kindjes' dat hij de televisie op een ander kanaal zet zodra Angela de Jong in een talkshow verschijnt.

Het is niet bekend of 'lieve Angela' gebruik zal maken van het aanbod om te beginnen aan een zelfhulpprogramma om net zo veel positieve energie uit te stralen als Gordon. Of dit gevolgen heeft voor het klassement van de meest hypocriete Talpa-medewerkers is nog te vroeg om te zeggen.

Winnaar bekend: Zeesluis IJmuiden heet Zeesluis IJmuiden!

Binnenland

Vraag het dan niet!

Lees verder

Jupiter en Saturnus gaan 'daten' aan de aardse sterrenhemel

Tech & Gaming

Voor het eerst sinds de Middeleeuwen is deze 'planetaire paringsdans' te zien

Lees verder

Minderjarige jongens opgepakt voor gewapende overval

Binnenland

Probeerden een supermarkt geld afhandig te maken

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Theo Hiddema (FvD) vertrekt uit de Tweede Kamer

Lees verder

Sterke daling coronacijfers vandaag: 3.979 besmettingen

Lees verder

Alle Kamerleden 50PLUS nokken ermee na de verkiezingen

Lees verder

Baasje ontdekt Adolf Hitler in oor kat

Lees verder

VIDEO - Oeps! Militairen crashen tank van truck

Lees verder

Rico Verhoeven op 30 januari in de ring tegen Ben Saddik

Lees verder

Thierry Baudet vertrekt als FvD-partijvoorzitter

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Winkeldief bedreigt personeel met naald

Lees verder

Vrouw met dubbele kankerdiagnose verkiest reizen boven behandeling

Lees verder

Fransman ontvlucht lockdown om te vechten

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws