NieuwNieuws

Glamorama

'Ivo Niehe loog; pleuris brak uit na borstenvraag aan Britney'

'Iedereen van haar team zwaar over de zeik'

Ivo Niehe liegt over de manier waarop zijn vraag over de borsten van de destijds 17-jarige Britney Spears werd ontvangen door haar management. Dat stelt fotograaf William Rutten, die tijdens het betreffende interview backstage op de zangeres stond te wachten. "Het is echt een beetje alle commotie van nu weg jokkebrokken."

Het interview van 22 jaar is nu weer in opspraak geraakt, omdat het betreffende fragment is gebruikt in de nieuwe documentaire Framing Britney. Sindsdien wordt er schande gesproken over het feit dat een oude man destijds over de borsten van een 17-jarig meisje wilde praten. Ivo Niehe liet gisteren in een statement weten dat er destijds helemaal niet moeilijk over werd gedaan. "De sfeer na afloop van het interview was goed, het management was meer dan tevreden. Het was ook een zeer sympathiek gesprek", claimt de bekende interviewer.

Paniek

Volgens fotograaf William Rutten is dat niet waar. Hij stond backstage te wachten, omdat hij direct na het interview een fotoshoot met Britney zou doen. "Backstage brak meteen de pleuris uit, iedereen van haar team zwaar over de zeik en in pure paniek. Britney gaf netjes antwoord en ik dacht alleen maar 'daar gaat mijn shoot'", vertelt hij over de betreffende avond. Zijn shoot ging alsnog door, maar wel korter en niet in de uitgezochte outfits. "Britney kwam nog wat beduusd mijn opgebouwde studioruimte binnen lopen en zei heel eerlijk dat ze het niet kon geloven dat een volwassen man haar dit gewoon vroeg op televisie."

Het management van Britney was dus absoluut niet tevreden. "Het team ging ondertussen in discussie of de bewuste vraag niet uit de uitzending geknipt kon worden terwijl wij snel de foto’s konden maken. Dat Ivo nu zegt dat het management ‘meer dan tevreden was’ is echt een beetje alle commotie van nu weg jokkebrokken..."

André Hazes jr. gaat samenwonen met Sarah

Glamorama

Korte relatie nu al in stroomversnelling

Lees verder

Ajax geeft alle fans stukje kampioensschaal

Sport

Iedereen een sterretje

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Rabobank gaat meer negatieve rente doorberekenen aan klanten

Lees verder

'Vrouw PSV-speler Zahavi mishandeld bij overval'

Lees verder

Eredivisiespeler verdacht van matchfixing

Lees verder

Elon Musk bij SNL: 'Ik ben een autist'

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Inbreker gepakt na fapje achter laptop

Lees verder

VIDEO - Varaan sloopt Thaise winkel

Lees verder

Lol! Verslaggeefster aangevallen tijdens live uitzending

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: