NieuwNieuws Beta

Glamorama

Hoera! Gerard Joling blijkt GEEN Covid-19 te hebben

Geer kan inmiddels weer gieren als vanouds! 

Zanger Gerard Joling heeft een tweetal spannende dagen achter de rug. In tegenstelling tot Doutzen Kroes, Lange Frans en die influencer met die hoed van laatst, neemt deze BN'er de coronacrisis wel serieus. Met z'n zestig lentes jong behoort hij ook bijna tot de risicogroep inmiddels. Voelde hij zich beroerd? Dat viel wel mee.

Joling wilde vooral uitsluiten dat hij anderen besmetten kon. “Want je weet het nooit. Ondanks alle maatregelen die je neemt, kom je toch met mensen in contact. Je weet niet of iemand ziek is geweest of het onder de leden heeft,” vertelde hij aan RTL Boulevard.

De test van gisteren was naar eigen zeggen 'echt niet om te gieren', op zijn profiel is te zien hoe zijn keel wordt binnengedrongen door een testswab. Daarna was het lange wachten begonnen, zo'n uitslag duurt ongeveer een dag. 

Entertainment-journalisten schrokken vanmiddag zich een hoedje toen zij de RIVM-cijfers in een vrij complex Excel-bestand onder ogen kregen. Maar liefst 160 onbekende Nederlanders in de Regio Amstelland kreeg vandaag slecht coronanieuws te horen. Oei... het zou toch niet? Maar na zenuwslopend etmaal, kwam de vrolijke volkszanger zelf met het antwoord op de proppen. 

Het artikel gaat onder de Instagramupdate verder.

Positief nieuws na negatieve test

Uit de sociale media-berichten van Joling van vandaag blijkt gelukkig al snel dat hij niet tot deze groep pechvogels behoort. Het hysterische sierpaard ontving vanochtend een telefoontje met het positieve nieuws dat hij negatief was getest op corona. Zijn opluchting deelde hij aan het einde van de ochtend met een vrolijke selfie. 

Joling laat in een reactie aan Boulevard weten blij te zijn met het fijne nieuws, "Je weet niet of iemand ziek is of het onder de leden heeft."

Op het beeld is te zien hoe hij zijn beide handen bij z'n hart houdt om deze emotie ook fysiek uit te dragen.   Het is niet bekend wie de betreffende selfie, die eigenlijk geen selfie is omdat hij het beeld onmogelijk zelf geschoten kan hebben, heeft gemaakt. Het heeft er alle schijn van dat in elk geval niet TV-kok Herman den Blijker betreft die reageerde met "😂😂👍💪🍾" en niet met: "Goede fotograaf! 📷🤪👍💪".

Zijn valse ex-stiefzuster Gordon liet gisteren weten zich ook in te zetten voor een coronavrij Nederland. Om Amsterdam CS rustig te houden eind deze maand, heeft hij vier intieme concerten ingepland om zo met z'n gezang de anderhalve meterregel op een drukke openbare plek te waarborgen.

Sport

Tour de France: Adembenemende tijdrit gooit klassement op laatste moment overhoop

Lees verder

FC Emmen verkoopt tijdelijk Easytoys-shirt

Sport

Club haakt slim in op sekswinkel-rel

Lees verder

Hugo de Jonge: Sneltesten vanaf november

Binnenland

Minister optimistisch in Kamerbrief

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Barcelona jaagt op Ajax-verdediger Dest

Lees verder

Progressieve opperrechter VS overleden

Lees verder

'Zorgelijke' veiligheidsregio's komen met eigen coronaregels

Lees verder

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

Natuurpark stuurt afval per post terug naar toeristen

Lees verder

Kabinet lanceert regionaal Covid-19-waarschuwingssysteem

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Vlucht zonder bestemming binnen tien minuten uitverkocht

Lees verder

Tesla-bestuurder doet dutje op de snelweg

Lees verder

Duitse voetbalclub houdt afstand: verliest met 37-0

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws