NieuwNieuws Beta

Niet Doodchecken

Stimulatiebarbies voor volwassenen vinden gretig aftrek

Oh, levensechte siliconenmevrouw van 1,60 meter, wat doet U nu?    

Voor veel bedrijven is de pandemie geen al te fijne periode, maar sommige ondernemers profiteren juist optimaal van de anderhalvemetersamenleving. Een van deze sectoren is de adult-entertainmentindustrie. Hipsternieuwssite VICE meldt dat het aantal orders voor levensgrote slaapkamer-Barbies is verdubbeld in het afgelopen half jaar.

Een aantal Australische pornopaspoppenwinkels laat weten dat tijdens de lockdowns hun verkoopcijfers door het plafond schoten. Het valt de winkels op dat de stereotype doelgroep van de poppen aan het veranderen is: dit zijn volgens hen niet langer eenzame mannen die in het weekend riddertje spelen in het bos, maar ook steeds vaker koppels. 

Ook partners zouden vaker kiezen voor gezelschap van de van origine Japanse gezelschapsdame. Hierbij lijkt het taboe op het bezit van de doodsenge dingen mega-stimulatiespeeltjes steeds meer te verdwijnen. Sommigen geven het elkaar zelfs als ondeugend cadeautje.

Vermoed wordt dat de oorzaak hiervan gevonden moet worden in het kader van veilig vrijen. Aangezien een avontuurtje met een menselijke bedpartner er voorlopig minder vaak inzit, zoeken mensen hun heil in iets anders dan andermans lijf. 

via GIPHY

Ieder diertje zijn pleziertje

Toch hóeft dit volgens een Britse organisatie die zich inzet voor seksuelere gezondheid niet per se in gezelschap van een levenloze matrasmannequin. Zij kwamen met deze vrij-veilig-tips voor een potje plezier van pandemische proporties.

Voor wie wel oren heeft naar een potje genotsknotsen met een siliconengevaarte van meer dan anderhalve meter lang, moet wel stevig in de buidel tasten. Zo'n pop kost namelijk al gauw een paar duizend euro. NSFW-link. In het uitgebreide assortiment is voor ieder wat wils; van brunettes tot blondines, van demonen tot elfenmeisjes. En ook voor liefhebbers van hete heren is van alles te proberen. 

Kost dat geintje? Een instapmodel zit omgerekend op rond de 1.500 euro en voor de premium poppen van plezier kunnen de prijzen aanzwellen tot boven de 3.000. Ook lijkt een investering in een goede opbergmogelijkheid zoals een grote kist of kast, geen overbodige luxe. Maar dat is bij IKEA wel te fixen. 

Het aantal bezoekjes aan natuurfilm-sites, ondeugende speelgoedfabrikanten en pikante webcamonderonsjes beweegt zich bijna op exact dezelfde wijze als de coronaviruscurve. Veroorzaken deze blauwe ballen van corona-incels soms Covid-19? Nee. Causatie is immers geen correlatie. Waar het wel door komt? Hierdoor.

UPDATE 17.50 uur: Het feit dat die peperdure trekpoppen toevallig allemaal nét een aantal centimeter langer zijn dan anderhalve meter, is eveneens toeval. Wel een handig ezelsbruggetje voor mensen die het moeite hebben met het inschatten van anderhalve meter afstand: een siliconen stimulatiebarbie min een beetje. 

Voor plaatjes moet je zelf maar kijken, wij zijn een nette site, viespeuk.
Voor plaatjes moet je zelf maar kijken, wij zijn een nette site, viespeuk II

Twents lab gaat eerste externe coronatests doen voor GGD

Binnenland

Wat zou Hugo hiervan vinden

Lees verder

Hoeveel coronabesmettingen kwamen er in jouw gemeente bij?

Binnenland

In totaal ontvingen 3.302 Nederlanders in de afgelopen 24 uur slecht coronanieuws.

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Roland Garros: Bertens wint krankzinnig duel met servicekanon

Lees verder

Kylie Jenners bikinikiekjes hebben effect

Lees verder

Hoera, België heeft eindelijk een federale regering!

Lees verder

Serena Williams verlaat Roland Garros

Lees verder

Poppodia Melkweg en Paradiso verplichten mondkapjes

Lees verder

Kamermeerderheid wil mondkapjes in publieke binnenruimte

Lees verder

Straaljager zorgt voor harde boem boven Parijs

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Moeder vindt zoon 16 jaar na tsunami weer terug

Lees verder

Dierenpark verwijdert papegaaien na uitschelden bezoekers

Lees verder

Amerikaan mogelijk achter tralies om slechte hotelreview

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws