NieuwNieuws Beta

Glamorama

OMG! Bachelorette Gaby Blaaser date weer, maar met wie?

Spanning en sensatie!

Actrice en Bachelorette Gaby Blaaser heeft een boekje open gedaan over haar liefdesleven. Geruchten over een mogelijke relatie met autocoureur Bas Schothorst die lange tijd de ronde deden heeft ze ontkracht. In een interview met Shownieuws vertelt ze dat ze géén setje is met Bas, maar dat ze wel date met iemand anders. Maar met wie?

Vet veel DRAMA!

Gaby schitterde dit jaar in Videoland serie 'de Bachelorette.' In deze serie probeerden achttien vrijgezelle kerels het hart van Gaby Blaaser voor zich te winnen in Zuid-Afrika. Aanvankelijk leek Joey als winnaar uit de bus te komen, totdat de eerder weggestuurde Jordy werd teruggeroepen. Eenmaal terug in Nederland was er weinig liefde meer te bespeuren tussen Joey en Gaby. 

Joey vertelt in een interview met RTL Boulevard vervolgens beteuterd dat hij twijfelt aan de oprechtheid van Gaby. "Is het dan allemaal maar gewoon een spel geweest? Het lijkt wel een poppenkast. En zijn wij dan niet allemaal gewoon de poppen geweest?" zegt hij teleurgesteld. Hij vind het niet leuk.

Tussen Gaby en Jordy lijkt alles bij thuiskomst wél koek en ei en er zou volgens een lachende Jordy al een date gepland staan. Laatstgenoemde ziet trouwen met Gaby op dat moment ook wel zitten, al vindt hij dat misschien wel een beetje dubbel voor Joey. Echter, die gedachte houdt niet lang stand. Jordy krijgt namelijk een foto onder ogen waarop Gaby te zien is met autocoureur Bas op een terras. De twee lijken het wel héél gezellig te hebben! Daarop gooit Jordy de tekst voor zijn huwelijksaanzoek direct in de papierversnipperaar. Hij is er nu, net als Joey, helemaal klaar mee.  

Gaby en Bas op een terras

Het gerucht dat Gaby en Bas een setje zouden zijn bleek hardnekkig, ondanks dat het management van Gaby de romance ontkende. Een relatie tussen de twee zou bovendien niet goed zijn voor de geloofwaardigheid van het programma. Er zou dan namelijk sprake kunnen zijn van doorgestoken kaart, list en bedrog. Want als er wél sprake zou zijn van een verhouding, had Gaby wellicht al een relatie tijdens een programma waarin ze een relatie zocht. En dat is natuurlijk een beetje gek.

Het nieuws werd dus nooit bevestigd, maar de ontkrachting van het management bleek niet genoeg om het gerucht de wereld uit te helpen. Tot nu dus. Tegen RTL Boulevard zegt Gaby over Bas: "Wij kennen elkaar al heel lang, het was meer: laten we en wijntje gaan drinken want ik mag officieel weer de deur uit. Het was geen officiële date. Ik mag wél officieel weer daten, maar dat is niet met hem." De Bachelorette laat nog even in het midden wie de (hopelijk) gelukkige is. 

But wait there's more!

Nou, dan zijn we nu vast volledig op de hoogte van Gaby haar liefdesleven, toch? TOCH? Verkeerd gedacht! Er is nóg een roddel! In Ranking the Stars vertelt Paul de Leeuw namelijk dat hij heeft gehoord dat Gaby en Rick Brandsteder het met elkaar gedaan hebben. Zou Gaby nu met Rick aan het daten zijn? Spannend! Hopelijk weten we snel meer. 

Instagram introduceert nieuw borstenbeleid

Glamorama

Het moet allemaal niet te sexy zijn

Lees verder

Te koop: bijzonder klushuis met enorme inboedel

Buitenland

Hier worden zelfs hoarders bang van

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Hobbypiloot brengt huisdieren in veiligheid tijdens lockdown

Lees verder

Dieven breken in bij escape room Utrecht

Lees verder

Overvaller gepakt door afgehakte vinger op plaats delict

Lees verder

Insta-model filmt gluurders vanaf haar ronde billen

Lees verder

Oreo bouwt enorme koekjeskluis in Noorwegen

Lees verder

Officieel: Morgen GEEN persconferentie met nieuwe coronamaatregelen

Lees verder

Afgetrainde Nicole Scherzinger showt sexy kiekjes

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Hond met groene vacht geboren in Italië

Lees verder

Ontsnapte klonende mutantenkreeftjes ‘terroriseren’ Vlaamse begraafplaats

Lees verder

Historicus ontdekt echte 'James Bond' in archieven koude oorlog

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws