NieuwNieuws

Glamorama

Story beschuldigt Corona-Gordon van viraal bejaardenbezoek

"Wat een smerig leugenachtig stuk in de Story!" - Gordon Heuckeroth (pislink)

"Pfffffff," besluit Gordon zijn woedende Instagramupdate van vandaag nadat hij roddelblad Story onder ogen had gekregen. Wat er precies 'Pfffffff' was? Er stond een verhaal in over dat hij na zijn positieve coronatest een bezoekje had gebracht aan het Rosa Spier Huis in Laren, een seniorencomplex met allemaal fragiele oudjes. 

Het blad zou getipt zijn door anonieme bronnen die de ex-Topper zouden hebben gespot in de zorginstelling. Maar is het ook waar? "Nee!", antwoordt het management van de zanger stellig aan RTL-Boulevard. Volgens hen zou de 52-jarige Covid-19-BN'er zich juist enorm goed bewust zijn van de coronarisico's en al sinds 26 september in zelfisolatie zitten. 

Hij was die zondag inderdaad in het pand aanwezig voor de opnames van het programma 100 jaar jong, maar kreeg volgens zijn agentschap pas in de avond de positieve uitslag van zijn neusholte te horen. Op de bewuste zondagmiddag vertoonde hij geen klachten. Gordon wordt routinematig tweemaal per week preventief geneusswabt vanwege zijn sterrenstatus en omdat hij werkt met mensjes op leeftijd.

"Wat een smerig leugenachtig stuk"

De kans dat hij per abuis omaatjes heeft besmet, is volgens Cornelis Heukerot's perschef klein. "Hij heeft steeds de afstand van anderhalve meter bewaard van mensen in hun omgeving en hield zich aan de RIVM-richtlijnen." Het verhaal in de Story deed vermoeden dat hij met voorbedachte raden naar het Gooische seniorencentrum kwam.

Een withete Gordon laat op zijn Instagram weten het slachtoffer te zijn geworden van tendentieuze riooljournalistiek. "Hij ligt nu toch al op de grond, laten we hem nog een paar trappen nageven", sneert hij richting de lijkenpikkende paparazzi.

Het gewraakte artikel is inmiddels opgekuist zodat er geen fictieve passages meer in voorkomen. Gordon heeft zijn woedende relaas inmiddels verwijderd. Maar ook al is de deleteknop nog zo snel; de screenshotclick achterhaalt hem wel. Kijk!

Gordon's rampjaar 2020

Gordon zou in 2020 eigenlijk voor zijn grote comeback moeten gaan, maar heeft vooral heel erg veel pech door telkens slachtoffer te worden van dingen. Zo  was in de afgelopen maanden ook het lijdend voorwerp van het coronavirus, een roofoverval, een gecoronacanceld concert, een leeg restaurant, een levensgroot toiletportret van zichzelf, koffiebarpersoneel dat zeurde nadat hij ze ontslagen had, haters - waaronder Angela de Jong - en een terugval naar zijn oude gedrag nadat hij tien maanden een jaar van de nasale-waspoeder en alcohol was afgebleven.

Maar klaarblijkelijk zat de Story in dit specifieke akkefietje toch wel degelijk fout met hun feitelijk onjuiste roddelpraat gebaseerd op anonieme bronnen. Gordon had op het moment van zijn werkzaamheden in het Larense zorgtehuis nog helemaal niet kúnnen weten of zijn GGD-nieuws positief dan wel negatief was. Omdat hij een coronabewuste BN'er is die met oudjes werkt, zou hij zich zelfs tweemaal per week preventief laten testen.

Dus dan is het goed om nogmaals te benadrukken dat Gordon in elk geval niet bewust lieve oude mensjes heeft aangestoken met het coronavirus. Omdat hij zondag de 26ste keurig afstand hield volgens zijn management, is er geen enkele reden tot paniek voor de bewoners van het Rosa Spier Huis in Laren.

Politiek

Timmermans gaat Caroline van der Plas (BBB) 'uitleggen wat de Europese regels zijn'

Lees verder

Verdachte aangehouden na gezinsdrama A59

Algemeen

Bestuurder had teveel gedronken en drugs gebruikt

Lees verder

Heleen van Royen (58) trots op geslaagde fitgirl-missie

Glamorama

'Je kunt op elke leeftijd starten'

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Volledig bestuur meldpunt Mores afgetreden, 'imago aangetast'

Lees verder

'Koopwoningen voor het eerst in bijna 10 jaar goedkoper'

Lees verder

Dassen versus ProRail: 2-0. Treinverkeer hele week plat

Lees verder

Video - Coalitie blokkeert debat over uitslag verkiezingen, oppositie woest

Lees verder

Jutta Leerdam ook in vorm in gesmolten ijs

Lees verder

Chanteur van André van Duin bekent en zegt sorry

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Belg rent nét op tijd ultramarathon in Amerikaanse bergen uit

Lees verder

Twee mannetjesmuizen krijgen samen kleintjes, wat betekent dit voor mensen?

Lees verder

Driekleur mag weer fier wapperen in Rood-Wit-Blauw, vinden boerenactiegroepen

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: