NieuwNieuws

Glamorama

Hans Klok vindt ruziënde Geer en Goor kinderachtig

"We zitten in een wereldcrisis, dus verdoe je tijd niet met onzinnige dingen" - Hans Klok

Illusionist Hans Klok blijkt allesbehalve gecharmeerd te zijn van de aanhoudende bonje tussen Gerard Joling en Gordon. Hij deed deze onthulling in het nieuwe nummer van het tijdschrift Weekend. De 51-jarige Las Vegas-ster raadt de gezusters dringend aan om zich met belangrijkere zaken bezig te houden tijdens de coronacrisis.

"De horeca gaat failliet, de dierentuinen moeten hun dieren laten inslapen en dan maken jullie als twee prinsesjes een ruzie die nergens over gaat," zegt hij. Joling en Gordon zijn al jarenlang verwikkeld in een slepende knipperlichtfittie. Eens in de zoveel maanden zoeken de kemphanen de media op om hun mening over elkaar te etaleren.

Klok vindt het allemaal maar kinderachtig gedoe. "Ga mooie tv maken en geef elkaar een hand’. Dat mensen geen partij in dezen kiezen, vind ik heel positief," raadt hij de mensen aan. De illusionist vindt het jammer dat het flamboyante duo zo met elkaar in de clinch ligt omdat 'ze samen in staat zijn prachtige televisie te maken'.

Joling en Gordon over de vloer

Het botert al jaren niet tussen Geer en Goor die elkaar iedere keer opnieuw beschuldigen van oplichterij, drugsgebruik, leugens en stom zijn. In 2018 werd Joling woedend nadat er allerlei gemene dingen over hem beweerd werden in de autobiografie van Gordon. Sindsdien hebben de twee bonje over zo'n beetje alles. Deze fittie vechten ze open en bloot uit op sociale media en via de pers zodat heel Nederland 'mee kan genieten'.

Deze nieuwe vlam in de pan vond zijn oorsprong bij de Toto-ophef van een aantal weken geleden. Joling's vrij sterke mening over het mismaakte schepsel van zijn voormalige stiefzus, kon niet op waardering rekenen aan de overkant. Een dolksteek in de rug, zo noemde Gordon deze aantijgingen. Hij was van mening was dat niet het hondje maar Joling het mismaakte schepsel in dit verhaal was. 

Waarheen waarvoor?

Een dag later verscheen Joling aan de desk bij RTL Boulevard. Hij had dit al zien aankomen omdat Gordon 'altijd ruzie met iedereen' zou hebben. Boos kan Joling er niet meer om worden, hij liet weten wel belangrijkere dingen in zijn agenda te hebben staan. Het stoom komt bij Gordon wel degelijk uit de oren. Hij is de laster en haat aan zo pisbeu dat hij waarschuwde iedere criticus voor de rechter te slepen. Iets waar Joling dan weer niet van onder de indruk was.

Gordon had in de voorbije maanden ook euvel met onder meer Angela de Jong, Albert Verlinde, Dennis Schouten en een hele hoop anderen. Kim Feenstra was twee weken geleden laaiend op 'engerd' Joling die ondertussen boos op Hugo de Jonge was. Mocht je dit verhaal helemaal tot het einde gelezen hebben dan is het allicht raadzaam om iets met het advies van Hans Klok aan het begin te doen.

'Vrouw PSV-speler Zahavi mishandeld bij overval'

Binnenland

Overvallers zouden zich hebben voorgedaan als pakketbezorgers

Lees verder

Eredivisiespeler verdacht van matchfixing

Sport

Politie onderzoekt de zaak

Lees verder

Elon Musk bij SNL: 'Ik ben een autist'

Glamorama

Raketbouwer onthult zijn geheim en torpedeert ook nog even een cryptomunt

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

Klaas Dijkhoff maakt transfer naar PSV

Lees verder

Jongen wilde 'mening uiten' met middelvinger voor politie

Lees verder

Raven van Dorst voortaan als non-binair door het leven

Lees verder

Romain Grosjean even terug in de Formule 1

Lees verder

José Mourinho aan de slag bij AS Roma

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Inbreker gepakt na fapje achter laptop

Lees verder

VIDEO - Varaan sloopt Thaise winkel

Lees verder

Lol! Verslaggeefster aangevallen tijdens live uitzending

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: