NieuwNieuws Beta

Glamorama

FeestDJ Ruud en Kosso doen niet meer mee met #ikdoenietmeermee

Sjaak afhaak heeft zich naar verluidt eveneens afgemeld.

De exodus van influencers, artiesten, rappers, zangers BN'ers en Brace die afstand nemen van de controversiële hashtag #ikdoenietmeermee blijft toenemen. In het kader van regionalisatie, ging 1Limburg eens even kijken hoe het met de prominenten uit de eigen provincie ging.

Donderdag maakte de omroep bekend dat opnieuw twee grote namen niet meer meedoen met #ikdoenietmeermee, waardoor ze nu officieel weer 'meedoen'. Waaraan precies, blijft een beetje vaag. Maar kennelijk hadden ze geen zin in alle ophef of zagen ze de gevolgen van hun deelname aan de actie niet goed in.

Anyway, U zult waarschijnlijk namen willen horen. Hoewel die al in de kop stonden, komen ze hier nogmaals: Kosso, die rapper van die Lamborghini en Feest DJ Ruud, die DJ van die feestjes, trekken hun Willem Engel-keutel weer in. Van echte excuses is overigens geen sprake. Kosso verwijderde zijn post stilzwijgend en doet vandaag weer gewoon normale Kosso-dingen, zoals naar de sportschool gaan, moeilijk om zich heen kijken en dingen eten.

Late for the party

FeestDJRuud stelt per abuis op de deelnemerslijst gezet te zijn. Hij zou naar eigen zeggen al eerder zijn twijfels hebben over het anti-coronaregel-statement waardoor hij ook geen #ikdoenietmeermee met het coronafeestDJ-video plaatste. Want dat hoorde erbij. Ofzo.

Een influencer uit Limbolonië blijft Willem Engel overigens wel trouw. Hij luistert naar de naam Tisjeboy Jay. Waar je hem van kan kennen? Hij deed hetzelfde kritische vragen-trucje aan een talkshowtafel als Famke Louise en Tim Douwsma, maar dan twee maanden eerder. Dus eigenlijk kan je hem een beetje de grondlegger noemen van influencers die op de treurbuis moeilijk uit hun woorden komen als ze antwoorden op hun kritische vragen krijgen.

Het enige verschil met de ploeg van deze week is dat hij zich nog altijd weinig aantrekt van de kritiek. Hij heeft nog wel een andere medestander: Jebroer. Nee, dat is geen familielid, maar een 34-jarige rapper met een Peter Pan-syndroom die zichzelf zo noemt om lekker rebels, edgy en provocerend te klinken.

Rapper Blizzey Bizzey, die zijn #ikdoenietmeermee-video stilzwijgend verwijderde, liet donderdag tijdens de aftermath weten dat de Blauwe Vogelaars wel erg veel tijd over hadden.

Instagram introduceert nieuw borstenbeleid

Glamorama

Het moet allemaal niet te sexy zijn

Lees verder

Te koop: bijzonder klushuis met enorme inboedel

Buitenland

Hier worden zelfs hoarders bang van

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Hobbypiloot brengt huisdieren in veiligheid tijdens lockdown

Lees verder

Dieven breken in bij escape room Utrecht

Lees verder

Overvaller gepakt door afgehakte vinger op plaats delict

Lees verder

Insta-model filmt gluurders vanaf haar ronde billen

Lees verder

Oreo bouwt enorme koekjeskluis in Noorwegen

Lees verder

Officieel: Morgen GEEN persconferentie met nieuwe coronamaatregelen

Lees verder

Afgetrainde Nicole Scherzinger showt sexy kiekjes

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Hond met groene vacht geboren in Italië

Lees verder

Ontsnapte klonende mutantenkreeftjes ‘terroriseren’ Vlaamse begraafplaats

Lees verder

Historicus ontdekt echte 'James Bond' in archieven koude oorlog

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws