NieuwNieuws

Glamorama

FeestDJ Ruud en Kosso doen niet meer mee met #ikdoenietmeermee

Sjaak afhaak heeft zich naar verluidt eveneens afgemeld.

De exodus van influencers, artiesten, rappers, zangers BN'ers en Brace die afstand nemen van de controversiƫle hashtag #ikdoenietmeermee blijft toenemen. In het kader van regionalisatie, ging 1Limburg eens even kijken hoe het met de prominenten uit de eigen provincie ging.

Donderdag maakte de omroep bekend dat opnieuw twee grote namen niet meer meedoen met #ikdoenietmeermee, waardoor ze nu officieel weer 'meedoen'. Waaraan precies, blijft een beetje vaag. Maar kennelijk hadden ze geen zin in alle ophef of zagen ze de gevolgen van hun deelname aan de actie niet goed in.

Anyway, U zult waarschijnlijk namen willen horen. Hoewel die al in de kop stonden, komen ze hier nogmaals: Kosso, die rapper van die Lamborghini en Feest DJ Ruud, die DJ van die feestjes, trekken hun Willem Engel-keutel weer in. Van echte excuses is overigens geen sprake. Kosso verwijderde zijn post stilzwijgend en doet vandaag weer gewoon normale Kosso-dingen, zoals naar de sportschool gaan, moeilijk om zich heen kijken en dingen eten.

Late for the party

FeestDJRuud stelt per abuis op de deelnemerslijst gezet te zijn. Hij zou naar eigen zeggen al eerder zijn twijfels hebben over het anti-coronaregel-statement waardoor hij ook geen #ikdoenietmeermee met het coronafeestDJ-video plaatste. Want dat hoorde erbij. Ofzo.

Een influencer uit Limboloniƫ blijft Willem Engel overigens wel trouw. Hij luistert naar de naam Tisjeboy Jay. Waar je hem van kan kennen? Hij deed hetzelfde kritische vragen-trucje aan een talkshowtafel als Famke Louise en Tim Douwsma, maar dan twee maanden eerder. Dus eigenlijk kan je hem een beetje de grondlegger noemen van influencers die op de treurbuis moeilijk uit hun woorden komen als ze antwoorden op hun kritische vragen krijgen.

Het enige verschil met de ploeg van deze week is dat hij zich nog altijd weinig aantrekt van de kritiek. Hij heeft nog wel een andere medestander: Jebroer. Nee, dat is geen familielid, maar een 34-jarige rapper met een Peter Pan-syndroom die zichzelf zo noemt om lekker rebels, edgy en provocerend te klinken.

Rapper Blizzey Bizzey, die zijn #ikdoenietmeermee-video stilzwijgend verwijderde, liet donderdag tijdens de aftermath weten dat de Blauwe Vogelaars wel erg veel tijd over hadden.

Verstappen pakt "motorstraf" en start achteraan in Sochi

Sport

Niks drie plekken gridstraf, gewoon helemaal achteraan!

Lees verder

Negen aanhoudingen: politie verijdelt aanslagplannen

Binnenland

IS-aanhangers in de lurf gepakt

Lees verder

Van Haga's motie van wantrouwen tegen Hugo valt verkeerd

Binnenland

Opvallend ophefje in de slotminuten van de APB

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Caroline van der Plas pest Baudet met zijn 'proza'

Lees verder

VIDEO - Pijnlijk blokje Toeslagen voor Rutte

Lees verder

Benendief gepakt met been aan hoofd geplakt

Lees verder

VIDEO - Wilders vindt woonvoorrang voor statushouders 'onrechtvaardig'

Lees verder

VIDEO - Rutte riskeert motie van afkeuring

Lees verder

Kourtney en Megan Fox uit de kleren voor nieuwe campagne

Lees verder

VIDEO - Tweede dag #APB21 begint met roep om verkiezingen

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Naked Attraction-advertenties moeten van Londense bus

Lees verder

Luipaard bijt fotomodel in haar gezicht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: