article image Algemeen

Man verdrinkt terwijl hij ex-vrouw en haar tienerzoon uit rivier probeert te redden

Auteur
Datum: 22/08 10:59

Drama in de White Mountains

Een 37-jarige man is in het Amerikaanse New Hampshire om het leven gekomen terwijl hij zijn ex-vrouw en haar zoon uit een rivier probeerde te redden. Dat schrijft de New York Post.

Het drama vond plaats in de White Mountains, waar Vincent Parr (37) zag hoe zijn ex-partner en haar 19-jarige zoon in een rivier door de stroming werden meegesleurd. Omdat de twee er zelf niet uit konden komen sprong de 37-jarige Amerikaan achter ze aan. ‘’De vader probeerde de vrouw en haar zoon te redden, maar werd zelf meegenomen door de stroming’’, schrijft de New Hampshire State Police op Facebook. Moeder en zoon konden later zelfstandig uit de rivier komen. Ook de man is later uit het water gehaald door omstanders, maar overleed ondanks reanimatiepogingen, aldus de politie.

'Hij deed gewoon wat hij kon'

De moeder van Vincent Parr bevestigde tegenover WBZ News dat haar zoon zijn ex-vrouw en haar zoontje probeerde te redden. ‘’Hij wist dat hij dit moest doen omdat het het juiste was, ongeacht de gevaren. Ik weet zeker dat hij niet eens dacht aan het feit dat hij dood zou kunnen gaan, hij deed gewoon wat hij kon’’, aldus de moeder van Parr.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties