Twee minderjarige meisjes van scooter getrapt in Waalwijk, één slachtoffer zwaargewond

Een man heeft donderdagmiddag in Waalwijk twee minderjarige meisjes van een scooter getrapt. Een van de meisjes is door de val zwaargewond naar het... Een man heeft donderdagmiddag in Waalwijk twee minderjarige meisjes van een scooter getrapt. Een van de meisjes is door de val zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, schrijft Omroep Brabant. De politie spreekt van een zware mishandeling. 

‘Signalen’ voor verstoring Dodenherdenking, Amsterdam neemt extra maatregelen

Volgens burgemeester Femke Halsema is een verstoring van de Nationale Dodenherdenking op de Dam dit jaar voorstelbaar. Om te voorkomen dat de... Volgens burgemeester Femke Halsema is een verstoring van de Nationale Dodenherdenking op de Dam dit jaar voorstelbaar. Om te voorkomen dat de Dodenherdenking wordt onderbroken, neemt de stad maatregelen. Er is al één demonstratie aangemeld bij de...

COA mag doorgaan met verbouwen toekomstig AZC in Albergen

De rechter heeft geoordeeld dat het COA mag doorgaan met de verbouwing van het toekomstig asielzoekerscentrum in Albergen (Overijssel). Omwonenden... De rechter heeft geoordeeld dat het COA mag doorgaan met de verbouwing van het toekomstig asielzoekerscentrum in Albergen (Overijssel). Omwonenden waren hier tegen, en spanden een kort geding aan over de omgevingsvergunning. De rechter heeft...

Busje neemt verkeerde afslag en lost dit op vrij asociale wijze op

Een verkeerde afslag nemen overkomt de beste. Dus áls je op de verkeerde baan belandt, kun je net zo goed je verlies pakken en een afslag later... Een verkeerde afslag nemen overkomt de beste. Dus áls je op de verkeerde baan belandt, kun je net zo goed je verlies pakken en een afslag later nemen. Deze Mercedes-rijder had geen zin in een omweg en besloot een asociale inhaalactie te ondernemen. 

Jongen (13) met mes van 30 centimeter lang opgepakt op Schiphol

De Koninklijke Marechaussee heeft woensdagavond een dertienjarige jongen aangehouden op Schiphol. De jongen had een mes van 30 centimeter lang bij... De Koninklijke Marechaussee heeft woensdagavond een dertienjarige jongen aangehouden op Schiphol. De jongen had een mes van 30 centimeter lang bij zich. Bewakers kregen het kind in het vizier toen hij doelloos rond de luchthaven leek te struinen,...

Zoek! Maaltijdbezorger (29) zwaar mishandeld met hamer in Almere

Een 29-jarige maaltijdbezorger is vorige maand zwaar mishandeld op straat in Almere. De politie heeft beelden vrijgegeven van de verdachten, die... Een 29-jarige maaltijdbezorger is vorige maand zwaar mishandeld op straat in Almere. De politie heeft beelden vrijgegeven van de verdachten, die het slachtoffer op zijn knieën hebben geslagen met een hamer. Tekst gaat verder onder de video. 

Studenten organiseren pro-Palestina-demonstratie op het UVA Sciencepark in Amsterdam

Op het UVA Sciencepark in Amsterdam organiseerden een aantal studenten woensdag een pro-Palestina-demonstratie. Op X gaat een video rond van de... Op het UVA Sciencepark in Amsterdam organiseerden een aantal studenten woensdag een pro-Palestina-demonstratie. Op X gaat een video rond van de actie, die tot een hoop verdeeldheid leidt. Wat vindt u?

Zien: Vijf wolvenwelpjes oefenen jacht op wild zwijn

Een wildcamera op de Veluwe heeft vorige week een bijzondere confrontatie vastgelegd tussen vijf jonge wolven en een wild zwijn. Op de beelden is... Een wildcamera op de Veluwe heeft vorige week een bijzondere confrontatie vastgelegd tussen vijf jonge wolven en een wild zwijn. Op de beelden is te zien hoe het zwijn rustig aan het drinken is bij een waterpoel, terwijl er op de achtergrond vijf...

Zoek! Straatrovers volgen vrouw (28) vanaf supermarkt en stelen haar tas

Een 28-jarige vrouw is vorige maand op straat hardhandig beroofd van haar tas. De twee verdachten van de straatroof hadden de vrouw waarschijnlijk... Een 28-jarige vrouw is vorige maand op straat hardhandig beroofd van haar tas. De twee verdachten van de straatroof hadden de vrouw waarschijnlijk al gezien bij een supermarkt in Den Haag, schrijft Omroep West. 

Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

Een gastimam van de Blauwe Moskee, het bekendste islamitische gebedshuis van Amsterdam, plaatste op Instagram een oproep om Joden te haten en... Een gastimam van de Blauwe Moskee, het bekendste islamitische gebedshuis van Amsterdam, plaatste op Instagram een oproep om Joden te haten en afkeer te hebben van iedereen die niet in Allah gelooft. Dat schrijft De Telegraaf. ‘’Allah vervloekt [de...

Elektrisch rijden veel te duur en te veel gedoe, vindt de consument

De interesse om elektrisch te gaan rijden daalt. Dat blijkt uit de Elektrisch Rijden Monitor 2023 van de ANWB. Men vindt de stekkerauto’s veel te... De interesse om elektrisch te gaan rijden daalt. Dat blijkt uit de Elektrisch Rijden Monitor 2023 van de ANWB. Men vindt de stekkerauto’s veel te duur en opladen op straat veel gedoe. 

Vader (52) doodgestoken in Eindhoven, 18-jarige dochter aangehouden

Bij een steekincident in Eindhoven is dinsdagmiddag een 52-jarige man overleden in zijn woning. De 18-jarige dochter van het slachtoffer is... Bij een steekincident in Eindhoven is dinsdagmiddag een 52-jarige man overleden in zijn woning. De 18-jarige dochter van het slachtoffer is aangehouden als verdachte. 

Drie inzittenden steken doodleuk een sigaret op in auto met 2-jarige peuter, politie grijpt in

Agenten van de verkeerspolitie Oost-Nederland konden hun ogen niet geloven toen ze op de A1 bij Bathmen een auto voorbij zagen komen, waarin drie... Agenten van de verkeerspolitie Oost-Nederland konden hun ogen niet geloven toen ze op de A1 bij Bathmen een auto voorbij zagen komen, waarin drie volwassenen aan het roken waren rond een peuter. 

Ouderwetse gezelligheid in Den Haag: man draait door in tram 9

‘Risicolijn 9’, zoals de tram die van Zwarte Pad in Scheveningen naar De Dreef in Den Haag Zuidwest rijdt wordt genoemd, heeft zijn naam te danken... ‘Risicolijn 9’, zoals de tram die van Zwarte Pad in Scheveningen naar De Dreef in Den Haag Zuidwest rijdt wordt genoemd, heeft zijn naam te danken aan dit soort types. 

Vechtpartij in Amsterdam-Oost: agressieve fietser slaat automobilist (28) bewusteloos

In Amsterdam-Oost is een 28-jarige automobilist zwaar mishandeld door een agressieve man. Bij de mishandeling brak het slachtoffer zijn kaak en... In Amsterdam-Oost is een 28-jarige automobilist zwaar mishandeld door een agressieve man. Bij de mishandeling brak het slachtoffer zijn kaak en duim, ook raakte hij bewusteloos. De politie hoopt met het delen van de beelden de verdachte op te...