article image Algemeen © Talpa

Nachtelijk drama bij Eindhoven: man loopt na crash op A2 andere weg op en komt om

Auteur
Auteur: Marijn Joop
Datum: 14/08 09:58

Hij kon niet meer worden gereanimeerd

Een dramatisch ongeluk met fatale afloop. Op de randweg bij Eindhoven ging het zondagavond gruwelijk mis toen een man na een ongeval ineens de N2 opliep. Hij werd geraakt door een auto en overleed terplekke, meldt Hart van Nederland.

Even daarvoor, rond 22.40 uur rijdt het slachtoffer zelf nog op de naastgelegen A2. Door een onbekende oorzaak verliest hij de macht over het stuur en crasht de man met zijn auto in de vangrail. Als de onfortuinlijke bestuurder uit zijn auto stapt en naar de naastgelegen weg loopt, is het drama compleet. 

Overleden

Een automobilist weet hem niet meer te ontwijken. De voetganger wordt geschept en weggeslingerd. Hij kan niet meer worden gereanimeerd. De bestuurder die hem raakt, rijdt in eerste instantie door. Niet vele later meldt de automobilist zich bij het politiebureau. Hij wordt verhoord en is aangehouden.

Alsof het drama nog niet compleet was, gaat het zondagnacht op dezelfde plek nog een keer fout. In de omleiding van de randwegtragedie botsen twee auto's waarbij er één in brand vliegt. De bestuurder daarvan is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties