article image Algemeen

Tiktokster en 46-jarige moeder krijgen levenslang na ‘koelbloedige’ moord

Auteur
Datum: 02/09 14:10

Tiktokster rekruteerde twee aanvallers voor moord

De 24-jarige mode-influencer Mahek Bukhari en haar 46-jarige moeder zijn in het Verenigd Koninkrijk veroordeeld tot een levenslange celstraf voor de moord op twee 21-jarige jongemannen. Eén van de twee slachtoffers zou een affaire hebben gehad met de moeder van de Tiktokster en hebben gedreigd een sekstape naar buiten te brengen, schrijft De Telegraaf.

Sekstape 

Om te voorkomen dat de sextape verspreid zou worden, lokte de Bukhari’s het slachtoffer naar een afgelegen parkeerplaats in Leicester. De twee hadden de smoes bedacht dat moeder Ansreen hem daar 3.000 dollar zou geven die het slachtoffer tijdens zijn relatie aan haar had gegeven. Eenmaal onderweg naar de afgesproken locatie werd de wagen van het slachtoffer aangevallen door twee wagens met elk een gemaskerde man als bestuurder. ‘’Er zijn jongens die mij volgen, ze hebben bivakmutsen op… ze proberen me te rammen’’, zou het slachtoffer hebben gezegd, waarna een schreeuw klonk en er een einde kwam aan het gesprek. De twee slachtoffers reden tegen een boom en overleefden het ongeval niet.

In combinatie met enkele Whatsapp-chats was de opname van de noodoproep voor de rechter voldoende bewijs. Volgens de rechter was het een ‘’koelbloedige moord’’ en was Mahek ‘’volledig door zichzelf geobsedeerd’’. Ook de twee aanvallers, die door Mahek en Ansreen zijn ingehuurd, zijn veroordeeld tot moord.

@itvnews

Tiktok influencer sentenced to life in prison for murder #mahekbukhari #uk #leicester #tiktok #influencer

♬ original sound - itvnews

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties

Personen