article image Algemeen

Video: Inbrekersduo slaat in één nacht drie keer toe

Auteur
Datum: 19/10 11:30

Stelen Landrover ter waarde van 130.000 euro

Twee inbrekers sloegen in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 december 2022 maar liefst drie keer toe. Tweemaal in Winterswijk en een derde keer in Bredevoort wisten ze drie ondernemers te duperen. De politie heeft nu de hulp van het publiek ingeroepen om het inbrekersduo te vinden.

Restaurant 

De inbrekers begonnen hun strooptocht in een restaurant in Bredevoort, waar ze alleen de fooienpot buitmaakten. Vervolgens heeft het inbrekersduo zich verplaatst naar een camping in Winterswijk, waar ze schade veroorzaakten en wisten weg te komen met een dure Land Rover Defender. De inbrekers wisten de sleutels van de auto, met een nieuwprijs van ongeveer 130.000 euro, te bemachtigen. Ze lieten de auto later achter in een bosgebied in het Duitse Bocholt.

Ten slotte stalen de inbrekers een kluis uit een restaurant in Winterswijk. De gestolen kluis werd later teruggevonden, wat vragen oproept over de inhoud.

Dringende oproep

Volgens de politie kunnen de beelden uit het restaurant in Bredevoort cruciale aanwijzingen bevatten over de identiteit van de inbrekers.

Kijkt u alstublieft naar de camerabeelden hierboven en meld het bij de politie als u iets weet of vermoedt over (een van) de inbrekers. In het restaurant in Bredevoort zijn ook hun stemmen opgenomen. Weet u wat de mannen zeggen en in welke taal, neem ook dan alstublieft contact op.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties