article image Automotive

Aston Martin trekt dak van 680 pk sterke DB12

Auteur
Auteur: A. van Laar
Datum: 15/08 18:00

Dakloosheid kan immers ook aangenaam zijn

Aston Martin heeft de gloednieuwe DB12 Volante onthuld en het belooft een zomerse sensatie op de weg te worden. Met een krachtige V8 (uiteraard van AMG) die maar liefst 680 pk levert, accelereert deze schoonheid in slechts 3,7 seconden van 0 naar 100 km/u. En hoewel de topsnelheid een indrukwekkende 325 km/u bedraagt, is het niet alleen de snelheid die de harten sneller doet kloppen.

In 14 seconden dakloos

Bij één blik op de DB12 Volante droom je immers van een zonovergoten rit langs de Franse Rivièra. De elektrische softtop opent in een vlotte 14 seconden en sluit in 16 seconden, zelfs bij snelheden tot 50 km/u. En met het dak dicht kun je jezelf onderdompelen in de rijke klanken van een audiosysteem met 15 speakers en 1.170 Watt aan vermogen.

De naam is Q

Het interieur is net zo verfijnd als de dichte DB12, en voor degenen die op zoek zijn naar een persoonlijk tintje, staat de Q-afdeling van Aston Martin klaar om aan alle speciale wensen te voldoen. 

De eerste leveringen worden verwacht aan het einde van dit jaar, dus wie droomt van zomerse ritten in deze prachtige cabriolet, kan zich alvast voorbereiden op een ritje naar een zonnige bestemming.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties