article image Binnenland

Boze bumperklever slaat opa (73) ziekenhuis in, kleinkinderen getuige

Auteur
Datum: 03/01 21:36

Bejaarde werd klemgereden en op hoofd geslagen

De politie is dringend op zoek naar een verkeersaso die op 23 december vorig jaar een 73-jarige automobilist op de Birkstraat in Soest het ziekenhuis in heeft geslagen. Zijn kleinkinderen zaten op de achterbank en waren getuige van het voorval. De man heeft na het incident een tijd in het ziekenhuis gelegen.

Het slachtoffer uit Amersfoort werd klemgereden waarna hij hard op het hoofd werd geslagen. De politie roept getuigen op om zich te melden.

Haastig

De 73-jarige man reed op die dag rond 19.00 uur in zijn rode Hyundai Tucson vanaf de Stichtse rotonde naar de Daam Fockelaan in Amersfoort. Vlak achter hem reed een kleine donkere auto, vermoedelijk een BMW. ‘’Deze bestuurder had kennelijk haast want hij wilde inhalen op een plek waar de verkeerssituatie dat helemaal niet toeliet’’, aldus de politie.

Beide bestuurders reden vervolgens langs Dierenpark Amersfoort naar de Birkstraat in Soest. Bij de kruising met de Vondellaan haalde de bestuurder van de donkere auto in en dwong hij het oudere slachtoffer te stoppen. Daarop sloeg de dader zo hard dat de oudere man ten val kwam. Daarna reed hij weg.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties