article image Binnenland © Google Street View

Drama in Mierlo: Vrouw (35) doodgestoken door partner, kinderen gewond

Auteur
Datum: 18/03 08:54

Van het slachtoffer zou de keel zijn doorgesneden, en ook de polsen. Ze kon nog naar buiten vluchten, maar viel daar neer

Een vrouw is zaterdag voor haar huis op straat overleden na een geweldsincident. Het drama gebeurde aan de Heer van Rodestraat in Mierlo. De politie heeft een verdachte aangehouden, de partner van de vrouw. Er waren ook kinderen aanwezig bij het incident, van wie er enkelen lichtgewond zijn geraakt.

Ziekenhuis 

De vijf kinderen en het slachtoffer woonden allemaal op hetzelfde adres als de verdachte. Een aantal kinderen raakte lichtgewond en is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Of ze alle vijf de biologische kinderen zijn van dit stel, of dat het bijvoorbeeld een samengesteld gezin betreft, is niet bekend. De man werd kort na het incident aangehouden in de buurt.

‘’De kinderen zijn in het ziekenhuis en ze worden heel erg afgeschermd. Het is voor hen natuurlijk een enorm traumatische gebeurtenis. Vandaar dat we nog niet echt hebben uitgezocht hoe de familiebanden precies in elkaar zitten’’, vertelt een politiewoordvoerder aan De Telegraaf.

Onderzoek

De politie kreeg om 17.50 uur een melding van een geweldsincident. Toen de hulpdiensten aankwamen lag de vrouw buiten haar woning op straat, ze was toen al overleden. De politie is een groot onderzoek gestart.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties